Вік-енд для футболістів збірної України: голи Марлоса та Яремчука, повернення на поле Ярмоленка

Завершився черговий футбольний вік-енд, участь у якому взяли й гравці, викликані Андрієм Шевченком до лав національної збірної України на вересневі матчі.

У 2-му турі англійської Прем’єр-ліги «Вест Хем» Андрія Ярмоленка в гостях зіграв унічию з «Брайтоном» (1:1). Український легіонер з’явився на полі на 77-й хвилині та допоміг своїй команді здобути перше очко в чемпіонаті. Андрій отримав ігрову практику в офіційному поєдинку вперше з жовтня минулого року, коли травмувався.

У свою чергу Олександр Зінченко проявив справжню мужність у домашньому поєдинку свого «Манчестер Сіті» проти «Тоттенхему». Футболіст збірної України запам’ятався своїми діями в атаці та тим, що відіграв повний матч, незважаючи на отриману травму. У підсумку «Містяни» поділили очки з лондонцями — 2:2.

У черговому турі вітчизняної Favbet Ліги донецький «Шахтар» продовжив свою серію перемог, здолавши на виїзді «Львів» (2:0). У складі помаранчево-чорних зіграли сім футболістів національної команди: Андрій Пятов, Сергій Болбат, Сергій Кривцов, Микола Матвієнко (жовта картка, гольовий пас), Тарас Степаненко (жовта картка), Марлос (гол), Жуніор Мораес.

Четверо гравців збірної України взяли участь у черговому турі чемпіонату Бельгії. Едуард Соболь відіграв повний поєдинок за «Брюгге» проти «Ейпена» (0:0), а українське тріо з «Гента» допомогло своїй команді здолати «Остенде» (2:0). Роман Яремчук вийшов у стартовому складі, відзначився голом, уже шостим у нинішньому сезоні, і був замінений на 82-й хвилині. Ігор Пластун відіграв повний матч, а Роман Безус з’явився на полі на 63-й хвилині.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
18.09.2022 15:05

Гравці збірної України Волинець та Піхальонок поділилися враженнями від підготовки до матчів Ліги націй

Гравці збірної України Євген Волинець та Олександр Піхальонок розповіл...

04.05.2022 18:14

Гравці збірної України поділилися враженнями від роботи в перші дні тренувального збору в Словенії

Гравці збірної України прокоментували роботу на початку навчально-трен...

16.05.2021 14:05

Попов і Трубін поділилися експрес-враженнями від першого дня роботи збірної України в Харкові

Гравці збірної України Денис Попов та Анатолій Трубін прокоментували п...

09.11.2020 15:02

У складі збірної Польщі напередодні товариського матчу з командою України відбулися зміни

Одразу три гравці збірної Польщі не допоможуть своїй команді в то...

Підписатися на новини