Вік-енд для футболістів збірної України: наше протистояння в Бельгії, втрата «Шахтаря» та травма Зінченка

Багато футболістів збірної України, яких Андрій Шевченко запрошував на останні матчі команди у 2018 році, знову були на видноті в поєдинках за свої клуби.

У 17-му турі чемпіонату Бельгії «Гент» нашого Романа Яремчука зіграв на виїзді внічию з одним із аутсайдерів першості «Локереном» — 2:2. Український нападник отримав жовту картку та був замінений на 56-й хвилині.  

А вже сьогодні на «Гент» Яремчука та Ігоря Пластуна очікує домашній поєдинок Кубку Бельгії з представником другого дивізіону «Беерсхот-Вілреком».

У чемпіонаті України «Зоря» на виїзді обіграла «Десну» (2:0), а Олександр Караваєв та Олександр Сваток відіграли повний матч.

Не зміг допомогти «Карпатам» здобути перемогу на виїзді над «Арсеналом-Київ» Мар’ян Швед (1:1).

Не дограв домашню зустріч англійської Прем’єр-ліги з «Борнмутом» (3:1) універсал «Манчестер Сіті» Олександр Зінченко. Нашого футболіста через травму носа вимушено замінили на 54-й хвилині. Питання про участь українця в сьогоднішньому виїзному поєдинку АПЛ проти «Уотфорда» залишається відкритим.

Удруге поспіль втратив очки в чемпіонаті України лідер турніру «Шахтар». Цього разу гірники в Харкові розійшлися миром з «Олімпіком» (2:2). У складі господарів поля у грі взяли участь Андрій П’ятов, Сергій Кривцов, Тарас Степаненко, Сергій Болбат, Микола Матвієнко та Віктор Коваленко.

Із таким же рахунком закінчилося протистояння «Львів» — «Маріуполь» (2:2). За гостей із 61-ї хвилини грав Андрій Борячук.

У першості Бельгії «Андерлехт» Євгена Макаренка приймав на власному полі «Генк» Руслана Маліновського. Зустріч закінчилася перемогою гостей (1:0). Уже завтра в Кубку Бельгії «Генк» зустрінеться на виїзді з «Шарлеруа».

У заключному матчі 17-го туру української Прем’єр-ліги «Динамо» на НСК «Олімпійський» перемогло «Чорноморець» із рахунком 2:0. Відзначимо, що перший м’яч забив Віктор Циганков. Крім нього, у грі взяли участь ще четверо виконавців, які викликалися на останній збір головної команди країни: Денис Бойко, Микита Бурда, Віталій Миколенко та Микола Шапаренко.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
18.09.2022 15:05

Гравці збірної України Волинець та Піхальонок поділилися враженнями від підготовки до матчів Ліги націй

Гравці збірної України Євген Волинець та Олександр Піхальонок розповіл...

04.05.2022 18:14

Гравці збірної України поділилися враженнями від роботи в перші дні тренувального збору в Словенії

Гравці збірної України прокоментували роботу на початку навчально-трен...

16.05.2021 14:05

Попов і Трубін поділилися експрес-враженнями від першого дня роботи збірної України в Харкові

Гравці збірної України Денис Попов та Анатолій Трубін прокоментували п...

09.11.2020 15:02

У складі збірної Польщі напередодні товариського матчу з командою України відбулися зміни

Одразу три гравці збірної Польщі не допоможуть своїй команді в то...

Підписатися на новини