Кубок Одеси здобула команда ветеранів «Чорноморця»

Частиною програми заходів, присвячених проведенню в Одесі матчу за Суперкубок України, став поєдинок між ветеранами «Чорноморця» та збірною українських журналістів.

Благодійний матч, який отримав назву «Кубок Одеси», відбувся 20 липня на стадіоні «Спартак» Південної Пальміри. Організаторами події виступили Федерація футболу України, українська Прем’єр-ліга, інформаційне агентство «Центр новин» та Одеська обласна федерація футболу. Основною метою заходу була проголошена допомога дітям-переселенцям зі сходу України у заняттях спортом.

Фото Павла Кубанова

Фото Павла Кубанова

Перед початком матчу до присутніх звернулася легенда українського футболу — Ігор Бєланов, який побажав успішної гри всім учасникам поєдинку та цікавого футболу вболівальникам, що зібралися на трибунах. Після цього організатори вручили дітям, які вивели команди на поле, футбольні м′ячі.

Щодо результату поєдинку, то перемогу з рахунком 4:1 здобули господарі. У складі команди ветеранів «Чорноморця» голами відзначилися Олександр Косирін (двічі), а також Євген Луценко та Костянтин Балабанов. М’яч у складі команди журналістів на рахунку експерта телеканалу «Футбол» В’ячеслава Шевчука.

Фото Павла Кубанова

Фото Павла Кубанова

Учасників матчу привітав перший віце-президент ФФУ Олег Протасов, який наголосив, що головний результат Кубку Одеси — це допомога дітям та розвиток дитячого футболу в Україні.

До учасників заходу також звернувся президент Прем’єр-ліги Томас Грімм, який відзначив високу майстерність переможців, а журналістам побажав побільше хороших матеріалів.

За матеріалами інформаційного агентства «Центр новин».

Фото Павла Кубанова

Фото Павла Кубанова

НОВИНИ ПО ТЕМІ
01.08.2023 10:08

Олег Протасов: «Матчі чемпіонату демонструють світові нескореність та переможний дух нашої держави»

Перший віце-президент Української асоціації футболу Олег Протасов прок...

Підписатися на новини