Суперкубок України-2018: відкриття футбольного сезону в Одесі

Сьогодні, 21 липня в Одесі відбудеться матч за Суперкубок України між київським «Динамо» та донецьким «Шахтарем», який відкриє новий футбольний сезон у країні.

Гра проходитиме на стадіоні «Чорноморець» (початок  о 21.00). Стартовий свисток дасть головний арбітр зустрічі Костянтин  Труханов із Харкова, в ролі асистентів рефері виступлять його земляки, Олег Плужник і Сергій Беккер.

Обидві команди прибули до Одеси вчора, 20 липня. У складі делегації киян — 21 футболіст, Паулу Фонсека взяв на гру 24-х виконавців, залишивши вдома Танковського, Малишева й Додо. Також у відпустці після чемпіонату світу перебуває Тайсон.

Під час міжсезоння «Динамо» поповнило свій склад бразильським захисником Сідклеєм та його земляком, півзахисником Че Че. Також до Києва повернувся півзахисник збірної України Олександр Андрієвський. Усі троє були представлені клубом напередодні виїзду до Одеси, проте до матчу готувалися лише Андрієвський та Че Че.

«Шахтар» цього літа залишили Даріо Срна, Фред та Бернард. Новачками команди Паулу Фонсеки стали воротар Олексій Шевченко, півзахисники Майкон, Фернандо, Маркос Сіпріано, а також нападник Жуніор Мораєс.

Додамо, що нинішній розіграш Суперкубка України є ювілейним, 15-м в історії, та дев'ятим, який приймає Одеса. Для «Шахтаря» це буде 14-й похід за трофеєм (8 перемог), для «Динамо» 11-й (6). 

НОВИНИ ПО ТЕМІ
23.09.2021 11:01

Роберто де Дзербі: «Ми граємо розумом та серцем»

Головний тренер «Шахтаря» Роберто де Дзербі прокоментував...

23.09.2021 10:30

Мірча Луческу: «Ми самі дали супернику відчути впевненість»

Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу розповів про свої в...

22.09.2021 23:56

Vbet Суперкубок України-2021: «Шахтар» розгромив «Динамо» й наздогнав його за кількістю титулів

Дебютне протистояння тренера гірників Роберто де Дзербі та динамівсько...

22.09.2021 13:00

Vbet Суперкубок України-2021: сьогодні в Києві визначиться володар трофея

Сьогодні, 22 вересня, на столичному НСК «Олімпійській» дон...

Підписатися на новини