Trophy Experience. Андрій Павелко привітав Одесу із Всеукраїнським днем футболу кубками Ліги чемпіонів

Триває мандрівка кубків Ліги чемпіонів Україною. Після ХерсонщиниМаріуполя, Дніпра та Харкова 29 квітня головні футбольні трофеї Європи дісталися Одеси.

Доторкнутися до кубків Ліги чемпіонів та сфотографуватися з ними в парку Шевченка на Алеї зірок у Південній Пальмірі мав змогу кожен бажаючий. Але першими у Всеукраїнський день футболу це змогли зробити юні футболісти з Одещини, яких привітали президент Федерації футболу України Андрій Павелко та голова Одеської обласної державної адміністрації, президент обласної федерації футболу Максим Степанов. У заході на стадіоні «Чорноморець» взяли участь гравці понад 20-ти дитячих футбольних команд.

«Щиро вітаю вас із Всеукраїнським днем футболу! — звернувся до юних футболістів Андрій Павелко. — Цей рік є особливим для всієї футбольної України, адже невдовзі, вже менш ніж за місяць, у Києві відбудуться фінальні поєдинки Ліги чемпіонів УЄФА серед чоловічих та жіночих команд.

Але символічно, що саме сьогодні, у Всеукраїнський день футболу, кубки Ліги чемпіонів завітали до південної столиці українського футболу — Одеси».

«Я впевнений, що ми ще побачимо той славетний «Чорноморець», який грав у єврокубках, — сказав президент ФФУ, — і я впевнений, що Одеса прийматиме матчі цих турнірів, а також ігри національних збірних команд України». 

Максим Степанов у свою чергу, привітавши юних футболістів та вболівальників, запевнив, що розвиток футболу на Одещині продовжиться, незважаючи на будь-які труднощі.

«Наші маленькі спортсмени — це майбутні зірки українського футболу, я в цьому переконаний, — підкреслив голова облдержадміністрації. — Вони повинні бачити такі стимули у вигляді кубків, до яких вони прагнуть. Робота, яку ми розпочали щодо розвитку футболу в Одеській області — зокрема, це програма з будівництва футбольних полів — має на меті, аби в кожному, навіть невеликому, населеному пункті в дітей була можливість займатися спортом. Ми повинні згадати, що нам є чим пишатися у футболі, що наш «Чорноморець» — команда з великими традиціями».

Майбутні чемпіони та вболівальники скористалися нагодою сфотографуватися із футбольними нагородами, а вже 30 квітня кубки Ліги чемпіонів зустрічатиме Львів (17.00—21.00, сквер братів Рогатинців біля пам’ятника В’ячеславу Чорноволу).

   

 

 

НОВИНИ ПО ТЕМІ
07.10.2023 09:00

Вітаємо Андрія Павелка з днем народження!

Бажаємо міцного здоров’я, найважливішого для кожного українця &m...

11.07.2023 17:04

Офіційно. Судове рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади президента УАФ скасоване

Суд не продовжив рішення про відсторонення Андрія Павелка від посади п...

28.06.2023 13:00

Адвокати розповіли про перебіг досудового розслідування та суть самої справи проти керівництва УАФ

У столичному Будинку футболу відбулася прес-конференція щодо спра...

Підписатися на новини