Євген Селезньов: «Наступного сезону керівники хочуть бачити нашу команду в єврокубках»

З огляду на результати, січневий перехід українського нападника Євгена Селезньова з «Карабюкспору» до «Акхісару» надав кар’єрі 32-річного футболіста нового імпульсу.

Чотири голи у трьох останніх матчах

Погляньте самі. Виступаючи у Карабюку, форвард у 31-му поєдинку забив вісім м’ячів, а переїхавши до Акхісару, наштампував уже шість влучних ударів в 11-ти зустрічах. Причому у трьох останніх матчах Селезньов відзначився чотири рази, оформивши дубль у ворота «Коньяспору» та по разу засмутивши грандів турецького футболу — «Фенербахче» й «Галатасарай».

«На нашому боці була спортивна удача»

Дзвінок журналіста офіційного сайту Федерації футболу України застав Євгена на батьківщині, куди він, за його власними словами, навідався, скориставшись двома вихідними, наданими тренерським штабом «Акхісару».

Євгене, незважаючи на вражаючу результативність в останніх матчах, ви не отримали виклику до національної команди України на березневий тренувальний збір…

— Головний тренер Андрій Шевченко пояснив своє рішення тим, що він хоче перевірити молодих виконавців. Вибір завжди залишається за тренерським штабом збірної. Моя справа — доводити свою спроможність допомагати команді на футбольному полі.

Фото akhisarspor.com.tr

Напевно, останні поєдинки проти грандів турецького футболу, «Фенербахче» й «Галатасарая», стоять окремо?

— Не зовсім. Ми дуже сильно провели матч чемпіонату проти «Коньяспору». Хоча, звичайно, гостьова перемога над «Фенербахче» запам’ятається надовго. Утім, у цьому поєдинку, окрім грамотної гри, на нашому боці була спортивна удача.

Які турнірні завдання ставить керівництво «Акхісару» перед футболістами й тренерським штабом на останній відрізок чемпіонату країни?

— Наступного сезону керівники хочуть бачити команду в європейських клубних турнірах. У нас новий стадіон, який було відкрито лише наприкінці січня. Звісно, всі хотіли б спостерігати на ньому міжнародні матчі. Утім, конкуренція у чемпіонаті надто висока...

Показники Євгена Селезньова в усіх збірних України

НОВИНИ ПО ТЕМІ
11.09.2024 16:10

Андрій Шевченко: «Ми лише на старті дворічного циклу й оцінюємо роботу збірних комплексно»

Президент Української асоціації футболу Андрій Шевченко прокоментував...

24.08.2024 11:00

Привітання президента УАФ Андрія Шевченка з Днем Незалежності України

Президент УАФ Андрій Шевченко привітав усіх українців з Днем Незалежно...

Підписатися на новини