У Ковелі відбувся перший табір за програмою FIFA TDS

З 19-го до 25 серпня в місті Ковель було проведено перший із шести запланованих навчально-тренувальних таборів для дітей 2013—2014 років народження в межах програми FIFA TDS.

32 юні футболісти та дві футболістки, які продемонстрували найкращі результати за підсумками тестових випробувань, що були проведені в їхніх ОТГ, стали учасниками тижневого футбольного дійства.

Фото прес-служби УАФ

Метою проведення таборів є забезпечення діткам справжнього футбольного, професіонального навчально-виховного процесу, привиття основ інтелектуального футболу та організація навчально-тренувального процесу за сучасними європейськими вимогами та трендами.

Фото прес-служби УАФ

Умови, які вдалося створити для дітей, були практично ідентичними умовам підготовки професіональних команд. З групою із 32 футболістів займалося чотири тренери, які заздалегідь запланували та обговорили програму навчального табору. Також працювали дві виховательки, які забезпечували контроль за дотриманням вимог роботи в таборі, професіональна психологиня, яка протягом усіх днів у таборі вивчала психологічні особливості кожного учасника табору та наприкінці надала повну картину психологічного портрету кожного футболіста та футболістки.

Фото прес-служби УАФ

Відео та фотооператори забезпечували роботу зі зйомки відео та фотоконтенту під час побутових моментів та, що найголовніше, під час проведення навчально-тренувальних занять та контрольних матчів, які відбулися у форматі футбольного фестивалю, в якому всі матчі пройшли без урахування результатів кожного окремого поєдинку.

Фото прес-служби УАФ

Якісне навчання з відповідними роз’ясненнями певних вимог, зупинки та додаткові виправлення недоліків під час виконання технічних прийомів та тактичних дій, рівні вимоги до кожного, без сповідування подвійних стандартів, поважне ставлення до дітей — учасників табору — саме ці принципи були покладені в основу філософії роботи табору.

Під час проведення навчально-тренувальної роботи діти двічи пройшли тестування на визначення прогресу у здобутті та покращенні техніко-тактичних здібностей. Доцільно відзначити, що 85 відсотків дітей завдяки своїй наполегливій праці покращили свої показники за результатами тестувань.

Фото прес-служби УАФ

Під час роботи табору було визначено кращих із кращих футболістів та футболісток, які мають суттєві перспективи в сучасному футболі.

Всі діти на початку табору отримали екіпірування та наприкінці табору футбольні м’ячі від Української асоціації футболу.

Отже, перший крок зроблено і, як виявилося, цей млинець не став гливким.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
16.08.2024 14:00

У Києві поновилися тренування для гравців з ампутованими кінцівками

На полях НТК ім. В. Баннікова відновилися тренування для гравців з амп...

15.08.2024 16:50

У Києві відбувся футзальний турнір Північного ОТО Національної гвардії України

У Києві за сприяння Північного київського територіального управління Н...

15.08.2024 12:00

«Інклюзивні футбольні секції» були представлені у Кропивницькому

Ініціатива Української асоціації футболу та Кіровоградської обласної а...

01.08.2024 19:00

До уваги представників ЗМІ! Інформація щодо пресконференції Сергія Реброва та Унаї Мельгоси

В понеділок, 5 серпня, у Будинку футболу відбудеться пресконференція г...

Підписатися на новини