Молодіжні хаби проєкту «Відкриті уроки футболу» — на підтримку дітей, постраждалих від війни

У серпні, під час літніх канікул, учасники проєкту УАФ та обласних асоціацій футболу «Відкриті уроки футболу» продовжують організацію футбольних заходів для дітей у 18-ти регіонах України.

У межах проєкту, що підтримується фондом «Нова демократія» (NDF) та Асоціацією крос-культурних проєктів (CCPA) із Данії, у 18-ти областях України були створені молодіжні хаби для психосоціальної підтримки дітей, постраждалих від війни, через заняття футболом. Мережа молодіжних лідерів, що пройшли спеціальне навчання УАФ, спрямовує зусилля на реалізацію власних волонтерських футбольних проєктів для малечі у своїх громадах, включно з компонентами психологічної підтримки та мінної безпеки.

У Вінницьких хуторах Вінницької ТГ на базі нещодавно відкритого молодіжного центру (вул. Незалежності, 33-Б) 10 серпня пройдуть розважальні футбольні ігри для дітей із безпековим компонентом, 11 серпня — мініфестиваль FunFootball, 24 серпня — футбольний турнір до Дня Незалежності України.

У Луцьку за участю центру «Спорт для всіх» у мікрорайонах міста відбудуться футбольні заходи в межах літнього оздоровлення дітей на базі ЛФК «Адреналін» (вул. Чорновола, 3-А) — футбольні заняття з елементами мінної безпеки, правил дорожнього руху й психологічним компонентом та турнір із футболу.

У Синельниковому Дніпропетровської області на базі місцевої ДЮСШ 17 серпня пройде «Солодкий кубок» із футболу для дітей до Дня Незалежності України, на базі ліцею №2 25 серпня — олімпійська футбольна естафета для дітей, а 31 серпня — «Солодкий кубок» із футболу для дітей до Дня знань.

У Коростені Житомирської області на базі місцевого ліцею № 5 (вул. Пашинська, 2) 7 серпня відбувся футбольний захід для дітей у форматі «Відкритих уроків футболу» за участю місцевої ДСНС, 14 серпня захід пройде за участю місцевої психологічної служби, 21 серпня — за участю місцевого відділу освіти.

Фото прес-служби УАФ

У Закарпатській області у Великому Березному на базі місцевої санаторної школи-інтернату 7 серпня пройшли уроки футболу для дітей військовослужбовців та дітей-сиріт із Дніпропетровської області, 18-го та 28 серпня заплановано заходи для таких дітей із Запорізької області. 10 серпня у Сваляві на стадіоні «Авангард» відбудуться уроки футболу для дітей-сиріт та дітей із малозабезпечених і багатодітних сімей із Харківської області, 22 серпня у Воловці в санаторії «Арніка» пройдуть уроки футболу для дітей військовослужбовців та дітей-сиріт із Сумської області.

В Івано-Франківській області в Надвірнянському районі заплановано Waterpolo-футбол на воді для дітей, у с. Поляниця — екскурсія в Музей футболу, у с. Микуличин — захід для дітей «Футбол назавжди», в Івано-Франківську на базі ліцею № 18 — «Солодкий кубок» із футболу.

У Київській області у Глевасі на базі місцевого ресурсного простору (вул. Вокзальна, 9) 3 серпня відбувся футбольно-розважальний квест для дітей «Подорож країною фізкультури і здоров’я» до Всесвітнього дня кавуна, 10 серпня має пройти футбольно-психологічний захід для дітей «Цікаві естафети», 17 серпня — День релаксації для дітей.

У Кропивницькому на базі ліцею «Вікторія-П» (вул. Тельнова, 20) 2 серпня пройшли активні футбольні розваги для дітей на воді, 16 серпня має відбутися футбольний фітнес, 28 серпня — «Солодкий кубок» із футболу.

У Львівській області у Брюховичах 15 серпня, у Малехові 21 серпня та у львівському ліцеї № 57 27 серпня пройдуть «Солодкі кубки» з футболу та веселі футбольні естафети для дітей.

В Одеській області в Подільську на базі СК «Подільськ» (вул. Соборна, 66-А) 9 серпня відбудеться футбольне заняття для дітей із тренінгом із мінної безпеки разом із ДСНС, 12 серпня — футбольний захід до Дня молоді, 24 серпня — футбольний захід до Дня Незалежності.

У Полтаві на базі Національного університету «Полтавська політехніка ім. Ю. Кондратюка» (просп. Першотравневий, 24) заплановано захід для дітей «Футбол для всіх», футбольні квести «Забий гол», ігри «Футбол для радості».

У Костополі Рівненської області на базі місцевої ДЮСШ (вул. Артилерійська, 7) має відбутися футбольно-розважальний захід для дітей, футбольний турнір із нагоди Дня Незалежності, зустріч із ДСНС та тренінг із мінної безпеки для дітей, а також футбольний турнір до Дня знань.

Фото прес-служби УАФ

У Сумах на базі Сумського державного педагогічного університету ім. А. Макаренка (вул. Роменська, 87) заплановано футбольні заходи для дітей «Молодь — наше майбутнє», «Футбол на піску» та футбольний квест, присвячений Дню Незалежності.

У Зборові Тернопільської області на базі школи № 1 (вул. Гоголя, 12) має відбутися футбольне свято для дітей ВПО та дитячий футбольний турнір.

У Старій Синяві Хмельницької області на базі місцевого ліцею (вул. Грушевського, 17) пройде футбольний захід для дітей «Ігри на свіжому повітрі», виїзний футбольний захід «Живи здорово», футбольний майстер-клас для дітей «Збережи планету чистою».

У Черкаській області відбудуться виїзні фізкультурно-спортивні заходи для дітей: у Городищі — Football stars cup, у Балаклеї — Football Games, у Лебедині — Sweet cup, а також у Смілі на стадіоні «Юність» (вул. Мічуріна, 43) — Cool Football для дітей з особливими освітніми потребами.

У Чернівцях у таборі «Під лісом» 17 серпня пройде патріотичний футбольний захід для дітей до Дня Незалежності.

У Чернігові на базі школи № 35 (вул. Незалежності, 42-А) мініфестиваль для дітей «Відкриті уроки футболу» пройшов 1 серпня, а також відбудеться 28 серпня. Відкрите футбольне тренування для дітей пройшло 7 серпня, а також відбудеться 1-го та 21 серпня. 14 серпня пройде «Солодкий кубок» із футболу, а 17 серпня — показовий тренінг із футболу для дітей.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
21.08.2024 12:00

«Інклюзивні футбольні секції» працюють у Рівному

Соціальний проєкт Української асоціації футболу та Рівненської обласно...

19.08.2024 17:00

В Ужгороді пройшов VIII традиційний турнір на честь Андрія Гаваші

З 13-го до 17 серпня серпня в Ужгороді пройшов VIII традиційний т...

26.07.2024 17:00

Українська арбітриня працюватиме на фінальному матчі Євро-2024 (WU-19)

На фінальному матчі Євро-2024 (WU-19) Іспанія — Нідерланди, який...

26.07.2024 09:40

«Інклюзивні футбольні секції» у Вінниці

Максим Ч. навчається у Вінницькій спеціальній школі для дітей з поруше...

Підписатися на новини