У Києві відбулися фінали столичної WhiteBIT Superleague

На столичному НТК ім. В. Баннікова за підтримки УАФ пройшли фінали київської WhiteBIT Superleague.

228 найкрутіших команд і понад 2 000 найталановитіших гравців протягом двох місяців змагалися за вихід у фінал WhiteBIT Superleague.

Завдяки всебічній підтримці Української асоціації футболу 48 дитячих команд зіграли фінальні матчі на НТК ім. В. Баннікова.

Участь у фіналах узяли дітлахи 2010—2018 років народження, які провели 24 матчі й виявили переможців у форматах «4+1», «6+1» і «8+1».

Фото прес-служби УАФ

Це був перший сезон WhiteBIT Superleague у Києві, і цей сезон завершився неймовірно. Пристрасті на футбольному полі, підтримка вболівальників на трибунах і шалені емоції створили казкову футбольну атмосферу, яка залишиться в памʼяті всіх учасників назавжди.

Фото прес-служби УАФ

WhiteBIT Superleague — це дитячий футбольний турнір для дітей 6—13-ти років, який проводиться у Києві та Харкові. На сьогодні участь у WhiteBIT Superleague беруть понад 365 команд і 3 600 дітлахів із міст і районів Київщини та Харківщини. Діти із Чугуєва, Бучі, Валок, Ірпеня та інших міст, які постраждали або прямо зараз страждають від російської агресії, мають змогу хоча б на вихідних забути про те, що коїться навколо.

Фото прес-служби УАФ

Мета WhiteBIT Superleague — оновити дитячий футбол, зробити його медійно привабливим і цікавим, створити справжнє ком’юніті, в якому будуть брати участь і розвиватися не тільки діти, але й батьки та тренери.

Генеральним партнером турніру є одна з найбільших європейських криптобірж, заснована ще 2018 року в Україні, — WhiteBIT.

Фото прес-служби УАФ

НОВИНИ ПО ТЕМІ
27.09.2024 16:00

УАФ розпочала навчання для осіб із числа ВПО за програмою С-диплому УЄФА

Уже вдруге за напрямком сталого розвитку УАФ проводиться навчання для...

27.09.2024 13:00

В Івано-Франківську відбувся дитячий фестиваль «Відкриті уроки футболу»

Соціальний проєкт «Відкриті уроки футболу», який реалізуєт...

Підписатися на новини