У Києві відбувся благодійний турнір із міні-футболу MediaCup-2023

Із нагоди Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку на НТК ім. Віктора Баннікова відбувся третій щорічний турнір із міні-футболу серед центральних ЗМІ MediaCup.

У змаганнях, благодійною метою яких є збір коштів на будівництво дитячо-спортивного майданчика в Будинку дитини № 1 м. Львова, де проживають діти-сироти зі Східної України, узяли участь збірна журналістів України, телеканал «Прямий», команда «Коментатори України», FootballHub, «Трибуна», об’єднана команда Footboom.ua і Football.ua (FIFA), збірна коміків України та медіакоманда ФК «Колос».

Фото Павла Кубанова

Після виконання Гімну України учасницею «Голосу країни» Анастасією Гетьман присутніх привітали перший віце-президент УАФ Вадим Костюченко та організатор змагань, президент збірної журналістів Ольга Витак. «Насамперед вдячний усім командам і кожному учаснику за те, що обрали для відзначення професійного свята саме футбол. Дякую за вашу постійну підтримку на інформаційному фронті в боротьбі з агресором. Упевнений, що, як і зараз, поки триває агресія, жодної російської команди не буде в міжнародних змаганнях, які проводяться під егідою УЄФА та ФІФА. Також дякую за вашу підтримку у справі проти Тимощука. Вдячний і за вашу підтримку благодійної акції заради дітей. Переможцями в турнірі будуть саме вони. Ми зробимо все, щоб наступного року приїхати в цей дитячий будинок на відкриття футбольного майданчика й також там провести цікавий турнір», — зазначив Вадим Костюченко.

Фото Павла Кубанова

Своєю чергою Ольга Витак також подякувала учасникам змагань за підтримку благодійної ініціативи й висловила вдячність Українській асоціації футболу за допомогу в організації заходу.

Фото Павла Кубанова

За підсумками цікавих і безкомпромісних поєдинків у трьох групах до фіналу змагань вийшли команди FIFA та «Коментатори України». Результат надзвичайно насичених баталій вийшов на користь об’єднаної команди Footboom.ua і Football.ua (FIFA) — 5:3. Бронзові медалі здобули футболісти команди FootballHub, які здолали опір збірної коміків із рахунком 3:0.

Фото Павла Кубанова

У церемонії нагородження переможців та учасників турніру взяли участь перший віце-президент УАФ Олег Протасов та заслужений журналіст України Валентин Щербачов.

Індивідуальні нагороди MediaCup-2023 отримали:

найкращий гравець турніру — Віталій Місюра;

найкращий захисник — Олександр Пузик;

найкращий нападник — Ельдар Шульга;

найкращий бомбардир — Єгор Тарасенко;

джокер турніру — Олександр Ключков.

Організаторами турніру виступили Інформаційне агентство Центр новин, Українська асоціація футболу та збірна журналістів України.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
21.07.2024 17:20

Українська арбітриня відпрацювала на трьох матчах групового раунду фінального турніру Євро-2024 (WU-19)

Українська асистент арбітра Світлана Грушко відпрацювала на трьох поєд...

20.07.2024 11:00

У Києві відбудуться тренувальні збори арбітрів першої та другої ліг ПФЛ України й арбітрів U-19 змагань УПЛ

Незабаром у Києві відбудуться одразу три тренувальні збори для арбітрі...

19.07.2024 16:00

В Одесі відбулося навчання вчителів фізичної культури за модулем «футбол»

В Одесі пройшло навчання для вчителів фізичної культури закладів освіт...

16.07.2024 16:45

Відбулося перше засідання Комітету з етики та чесної гри УАФ у новому складі

Сьогодні, 16 липня відбулося перше засідання Комітету з етики та чесно...

Підписатися на новини