Артем Бондаренко: «Проти таких збірних, як Англія, перші 15—20 хвилин завжди бувають дуже непростими»

Півзахисник збірної України Артем Бондаренко розповів про тренування національної команди на стадіоні «Вемблі» перед стартовим матчем у кваліфікації Євро-2024.

Завершуючи підготовку до стартового поєдинку у відборі Євро-2024, з Англією, 25 березня збірна України провела передматчеве тренування в Лондоні на стадіоні «Вемблі». Тепер у синьо-жовтих попереду сама гра. 

Про свої враження від заняття на одній із найкращих арен світу розповів півзахисник донецького «Шахтаря» Артем Бондаренко.

«Я вперше на цьому стадіоні. Справді, арена чудова. Поле у відмінному стані, тобто всі умови для того, щоб продемонструвати якісну гру. 

Звісно, перед матчем з Англією є певне хвилювання, утім, як і перед кожним важливим поєдинком. Але, сподіваюся, із початком гри це минеться. Це нормально, коли футболіст хвилюється, інакше для чого грати. Підготовка до зустрічі в нас була на найвищому рівні, і сам матч покаже підсумок нашої роботи. Сподіваюся, це буде гарна гра.

Англія — дуже потужна майстерна команда. Ми всі знаємо, що собою являє ця збірна. Це — топ-команда, грати проти якої буде дуже важко, тож треба віддати всі сили й продемонструвати свій найкращий футбол. Проти таких збірних перші 15—20 хвилин завжди бувають украй непростими, думаю, що й цей поєдинок винятком не стане. Але морально й фізично ми готові», — сказав Артем Бондаренко. 

Нагадаємо, що матч відбору Євро-2024 між збірними Англії та України відбудеться сьогодні в Лондоні (початок — о 19.00 за київським часом).

НОВИНИ ПО ТЕМІ
Підписатися на новини