Вік-енд для футболістів збірної України: голи Марлоса, Буяльського, Караваєва та Кравця й результативний пас Петряка

Майже всі футболісти, яких Андрій Шевченко запросив на найближчий тренувальний збір, продовжують боротьбу у складі клубів за найвищі місця у своїх чемпіонатах.

Лідери чемпіонату України, «Шахтар» та «Динамо», синхронно здобули непрості гостьові перемоги.

Київське «Динамо» в Чернігові здолало опір місцевої «Десни» — 2:1. У складі гостей голом відзначився Віталій Буяльський, а ще п’ятеро його партнерів по збірній України — Денис Бойко, Віталій Миколенко, Микита Бурда, Віктор Циганков та Микола Шапаренко — виходили на поле стадіону ім. Юрія Гагаріна.

Гірники в Одесі лише завдяки єдиному голу з пенальті у виконанні Марлоса обіграли «Чорноморець» — 1:0. Окрім автора вирішального м’яча, у складі команди Паулу Фонсеки у грі взяли участь ще п’ятеро представників збірної України: Андрій Пятов, Сергій Болбат, Сергій Кривцов, Тарас Степаненко та Віктор Коваленко.

Один із лідерів англійської Прем’єр-ліги, «Манчестер Сіті» Олександра Зінченка, за участі нашого футболіста здобув важку виїзну перемогу над «Борнмутом» із рахунком 1:0.

Перша команда чемпіонату Бельгії, «Генк» Руслана Маліновського, на чужому полі розійшлася миром із «Шарлеруа» — 1:1. Українець відіграв повну зустріч.

Лідер угорської першості, «Ференцварош» Івана Петряка, розбив на рідному стадіоні «Діошдьєр» — 7:0. На рахунку футболіста збірної України — гольовий пас та зароблений пенальті.

Роман Яремчук провів 70 хвилин на полі у складі «Гента», який на виїзді переграв «Зюльте-Варегем» — 3:1. Ігор Пластун та Роман Безус спостерігали за перемогою своїх партнерів із лави для запасних.

У матчі чемпіонату України, в якому «Зоря» розгромила «Ворсклу» (3:0), забитим м’ячем відзначився Олександр Караваєв.

Повний виїзний матч у складі чеського «Яблонця» проти «Вікторії» провів Едуард Соболь. Український захисник отримав жовту картку, а його команда поступилася з рахунком 0:1.

Гол Артема Кравця допоміг його «Кайсеріспору» зіграти на власному полі внічию із грізним «Бешикташем» (2:2). Нашого форварда було замінено на останніх хвилинах зустрічі турецької Суперліги.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
18.09.2022 15:05

Гравці збірної України Волинець та Піхальонок поділилися враженнями від підготовки до матчів Ліги націй

Гравці збірної України Євген Волинець та Олександр Піхальонок розповіл...

04.05.2022 18:14

Гравці збірної України поділилися враженнями від роботи в перші дні тренувального збору в Словенії

Гравці збірної України прокоментували роботу на початку навчально-трен...

16.05.2021 14:05

Попов і Трубін поділилися експрес-враженнями від першого дня роботи збірної України в Харкові

Гравці збірної України Денис Попов та Анатолій Трубін прокоментували п...

09.11.2020 15:02

У складі збірної Польщі напередодні товариського матчу з командою України відбулися зміни

Одразу три гравці збірної Польщі не допоможуть своїй команді в то...

Підписатися на новини