Друга ліга. Перша поразка «Пробою», «Гірник-Спорт» надолужує згаяне

Останнім часом пригальмував «Пробій», який упевнено лідирував у групі «А». У попередньому турі підопічні Володимира Ковалюка не перемогли в Ужгороді, а у звітному — зазнали першої поразки, від «Руху-2» (2:3).

Дубль елітної команди розпочав сезон без Непейпієва, Столярчука й Теслюка, які перейшли до інших клубів, але це не позначилося на його боєздатності. Розтрощивши в гостях одного з претендентів на підвищення в класі, «Скалу 1911», львів’яни потім здолали й «Пробій». У Городенці вболівальникам не довелося нудьгувати: було п’ять забитих м’ячів, два вилучення, інтрига тримала всіх у напрузі до фінального свистка.

Гості двічі вели в рахунку, але господарі відновлювали рівновагу. Уже п’ятий м'яч у першості забив Оринчак. Проте коли львів’янин Бойко на 81-й хвилині здалеку втретє змусив капітулювати прикарпатців, ті, незважаючи на всі зусилля, врятуватися не зуміли. Не пощастило невгамовному Оринчаку, який влучив у поперечину.

Утім, ця поразка не вплинула на чільні позиції «Пробою», адже «Полісся-2» неочікувано поступилося «Ревері 1908», а «Скала 1911» — ще одному дебютанту, «Вільхівцям» (обидва — із рахунком 0:1). Упритул наблизилися тільки куликівці після гостьової перемоги в Самборі  — 1:0.

А в групі «Б» після провального старту третю перемогу поспіль здобув «Гірник-Спорт», який поступово надолужує згаяне. Підопічні Валерія Куценка взяли гору над «Локомотивом», забивши вирішальний гол у меншості в компенсований час. Відзначився Козловський.

Завершувався черговий тур сьогодні поєдинком «Колос-2» — «Ворскла-2». Ковалівці виявилися сильнішими — 2:0 і стали лідерами групи «Б».

Результати і турнірні таблиці

НОВИНИ ПО ТЕМІ
23.09.2024 15:43

Друга ліга. Прискорення резервістів і гальма «Пробою»

Після не зовсім вдалого старту керівництво ФК «Скала 1911»...

02.09.2024 11:00

Друга ліга. Переможна серія «Пробою», результативне прискорення дублерів елітних команд

У четвертому турі добре себе проявили другі клубні команди представник...

26.08.2024 18:34

Друга ліга. Прискорення «Пробою» та «Скали 1911» і стартове фіаско «Гірника-Спорту»

Відбулися поєдинки 3-го туру чемпіонату України серед команд другої лі...

18.08.2024 17:01

Друга ліга. У дербі Львівщини сильнішою виявилася «Скала 1911», історичні голи дебютантів

Центральним у 2-му турі другої ліги було дербі Львівщини в Стриї, де &...

Підписатися на новини