Перша ліга. «Агробізнес» продовжує своє свято, а «Вікторія» залишається прихованим лідером

У 6-му турі першої ліги дебютну перемогу записав до свого активу «Металіст 1925», якому багато експертів передрікали здобуття титулу найсильнішої команди турніру-2024/2025.

Сьогодні підопічні Патріка ван Леувена взяли гору в Запоріжжі. Рахунок на 36-й хвилині відкрив Олексій Сидоров, який, до речі, раніше виступав саме за «Металург». У середині другого тайму досвідчений Владлен Юрченко збільшив перевагу своєї команди. Єдине, що вдалося господарям, так це зменшити відставання — 1:2.

Ця звитяга дозволила слобожанам дещо покращити своє турнірне становище в групі «Б».

А в групі «А» продовжує своє свято «Агробізнес». Підопічним Олександра Чижевського в матчі з «Поділлям» для перемоги знову вистачило одного забитого м’яча. На 56-й хвилині гренадер господарів Максим Войтіховський головою вразив ворота суперника. 1:0.

Своєю чергою переслідувачі команди з Волочиська втратили важливі очки. Футболісти «Епіцентру» в гостях розійшлися миром із «Минаєм» — 0:0. Рахунок за грою, адже суперники практично не створили гольових моментів. У закарпатців міг забити Олег Вишневський, який повернувся з «Оболоні», але програв дуель воротареві подолян Олегу Білику, а союзником господарів після пострілу Дмитра Кравчука стала стійка.

Тернопільська «Нива» була розтрощена — 0:3 в Івано-Франківську, де місцеве «Прикарпаття» відсвяткувало першу перемогу. Гостей вибив із колії пропущений уже на 1-й хвилині м’яч, коли Владислав Бучакчинський влучно пробив іздалеку.

І все ж гостріша боротьба за лідерство наразі в групі «Б». Попереду «Полтава», яка не змогла перемогти «Кудрівку» (0:0), але прихованим лідером залишається «Вікторія», в якої на два очки менше, проте є гра в запасі.

Результати і турнірні таблиці

НОВИНИ ПО ТЕМІ
07.09.2024 20:18

Перша ліга. Заявка «Епіцентру», безвиграшна серія «Металіста 1925», фіаско «Хуста»

У 5-му турі першої ліги визначальними були кілька матчів, які на фініш...

02.09.2024 08:00

Перша ліга. Стартовий спурт «Агробізнесу» й приховане лідерство «Вікторії»

У першій лізі відбулися поєдинки 4-го туру.  У жодному з проведе...

26.08.2024 19:00

Перша ліга. Вагомі заявки подолян і «Полтави»

Після 3-го туру лідерство в групі «Б» першої ліги доволі н...

18.08.2024 15:32

Перша ліга. «Буковина», на відміну від «Металіста 1925», не врятувалася, а «Минай» не помітив «Прикарпаття»

У першій лізі відбулися поєдинки 2-го туру. На стартовому відрізку ком...

Підписатися на новини