Вік-енд для легіонерів збірної України: дебютний переможний м’яч Яремчука, побиття Миколенка та сенсація Довбика

Минулого вік-енду у складах своїх клубів на поле виходило дев’ятеро з 12-ти легіонерів збірної України, яких Сергій Ребров запросив для підготовки до стартових матчів Ліги націй-2024/2025.

У суботу, 24 серпня, у межах 2-го туру англійської Прем’єр-ліги «Евертон» Віталія Миколенка (повний матч) на виїзді поступився «Тоттенгему» — 0:4.

У 3-му турі португальської Прімейри «Бенфіка» Анатолія Трубіна (повний матч) удома переграла «Ештрела Амадора» (1:0).

У межах 2-го туру італійської Серії А «Дженоа» Руслана Маліновського (вийшов на заміну на 62-й хвилині) на чужому полі здолав «Монцу» (1:0).

У неділю, 25 серпня, в АПЛ «Челсі» Михайла Мудрика (замінений на 46-й хвилині) розбив на чужому стадіоні «Вулвергемптон» (6:2), а «Борнмут» Іллі Забарного (повний матч) на своєму полі розійшовся миром із «Ньюкаслом» (1:1).

У 4-му турі австрійської бундесліги ЛАСК Максима Таловєрова (вийшов на заміну на 56-й хвилині) програв на виїзді «Аустрії» (1:2).

В італійській Серії А «Рома» Артема Довбика (повний матч) на «Стадіо Олімпіко» несподівано поступилася «Емполі» (1:2).

У 2-му турі іспанської Ла Ліги «Жирону» Віктора Циганкова (замінений на 68-й хвилині) у Мадриді було розбито місцевим «Атлетико» (0:3).

Зрештою, у понеділок, 26 серпня, у 2-му турі грецької Суперліги «Олімпіакос» Романа Яремчука (вийшов на заміну на 68-й хвилині) завдяки дебютному голу українця вдома переміг «Каллітею» (2:1).

НОВИНИ ПО ТЕМІ
Підписатися на новини