Вік-енд для легіонерів збірної України: перемоги Зінченка і Трубіна, а також дебютні матчі Яремчука та Довбика

Із 13-ти легіонерів збірної України, яких Сергій Ребров залучав для підготовки до Євро-2024, минулого вік-енду на поле у складах своїх клубів виходили восьмеро.

У суботу, 17 серпня, у межах 1-го туру англійської Прем’єр-ліги «Арсенал» Олександра Зінченка (замінений на 69-й хвилині) в Лондоні переміг «Вулвергептон» (2:0), «Бормут» Іллі Забарного (повний матч) на виїзді розійшовся миром із «Ноттінгем Форест» (1:1), а «Евертон» Віталія Миколенка (повний матч) удома програв «Брайтону» (0:3).

У стартовому турі італійської Серії А «Дженоа» Руслана Маліновського (замінений на 71-й хвилині) розписав домашню бойову нічию (2:2) з чинним чемпіоном Італії «Інтером».

У 1-му турі грецької Суперліги «Олімпіакос» Романа Яремчука (вийшов на заміну на 81-й хвилині), що дебютував в офіційному матчі за Олі, переміг на чужому стадіоні «Волос» (2:0).

«Бенфіка» Анатолія Трубіна (повний матч) у 2-му турі португальської Прімейри розбила в Лісабоні «Каса Пія» — 3:0.

У 3-му турі австрійської бундесліги ЛАСК Максима Таловєрова (вийшов на заміну на 46-й хвилині) поступився в Лінці гостям із «Зальцбургу» — 0:1.

Зрештою, у неділю, 18 серпня, Артем Довбик (замінений на 90-й хвилині) оформив свій дебют у складі «Роми» у виїзному матчі чемпіонату Італії проти «Кальярі» (0:0).

НОВИНИ ПО ТЕМІ
Підписатися на новини