Вболіваймо за збірну України разом: Укрпошта презентувала марку до Євро-2024

Сьогодні, 13 червня, у німецькому місті Вісбаден відбулася презентація нової марки від Укрпошти, присвяченої участі національної збірної з футболу у Євро 2024 — «Україно, вперед!». У церемонії спецпогашення взяли участь генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський, головний тренер національної збірної України з футболу Сергій Ребров та Генеральний консул України у Франкфурті Вадим Костюк.

Вже за декілька днів національна збірна України з футболу зіграє свій перший матч на Євро-2024 і на цілий місяць футбольна лихоманка охопить усю країну. Укрпошта, яка завжди підтримує всі важливі події в житті країні, доєдналася до лав футбольних уболівальників та разом з Українською асоціацією футболу презентувала марку  «Україно, вперед!». Поштова марка має круглу перфорацію та містить зображення футбольного м’яча з логотипом Української асоціації футболу. Вона надрукована на самоклеючому папері у форматі буклету, що робить її зручною для колекціонування та використання.

Фото Андрія Ющака

«З початку 2001 року Укрпошта випустила понад 30 марок із футбольною тематикою, а під час проведення Євро-2012 стала офіційним ліцензіатом УЄФА. Цього разу ми також не змогли залишитися осторонь і разом із нашою національною збірною та за підтримки Української асоціації футболу презентуємо марку «Україно, вперед!», — зазначив генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський. — Як у серцях багатьох українців, так і серед моїх особистих захоплень, футбол завжди займає почесне місце. Випускаючи цю марку, ми хочемо не тільки підтримати наших хлопців, а й запросити всіх разом з Укрпоштою вболівати за збірну України з футболу на Євро-2024».

Головною метою випуску марки «Україно, вперед!» стало не лише підтримати національну збірну з футболу на Євро-2024, а й створити символ солідарності та патріотизму, що об'єднує всіх українців навколо спільної мети.

Фото Андрія Ющака

«Для збірної України надзвичайно важливо відчувати підтримку вболівальників. Головна пошта України за підтримки Української асоціації футболу випустила марку, яка символізує обʼєднання всієї країни навколо футболу. Навіть у такі важкі для України часи важливо залишатися єдиною нацією, берегти і примножувати наші традиції і продовжувати вболівати за збірну. Впевнений, що ця марка користуватиметься попитом серед колекціонерів та стане гарним сувеніром для вболівальників», — розповів головний тренер збірної України Сергій Ребров.

Тираж марки «Україно, вперед!» – 560 000 примірників. Номінал марки — U (відповідає тарифу на пересилання внутрішніх простих листів без оголошеної цінності масою до 50 грамів і поштових карток, еквівалент  — 15,00 грн). Придбати поштову марку можна онлайн у Поштовому маркеті та у відділеннях Укрпошти.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
21.06.2024 21:12

Фінальний турнір Євро-2024: календар, табло, регламент

Чемпіонат Європи 2024 року проходить в Німеччині із 14 червня до 14 ли...

21.06.2024 20:29

Президент України Володимир Зеленський привітав національну збірну з перемогою над Словаччиною в матчі Євро-2024

Президент України Володимир Зеленський розмістив допис у своєму акаунт...

21.06.2024 19:39

Микола Шапаренко: «Коли ми зрівняли рахунок, це надало команді імпульсу, натхнення»

Півзахисник національної збірної України Микола Шапаренко був визнаний...

Підписатися на новини