Рівненська область четвертою в Україні прийняла футбольний фестиваль для дітей-переселенців «Україна — єдина. Луганщина — це Україна»

На Рівненщину з проєктом «Україна — єдина. Луганщина — це Україна» завітав голова Луганської обласної асоціації футболу Ігор Шопін. Спільно з Олегом Кучером, головою Рівненської обласної асоціації футболу, та тренерами Євгеном Колесніком та Ігорем Косенком для дітей-переселенців та дітей з інвалідністю було організовано футбольний фестиваль. 

Рівненщина стала четвертою областю, куди голова Луганської обласної асоціації футболу приїжджає з фестивалем «Україна — єдина. Луганщина — це Україна». Ігор Шопін наголошує, що асоціація наразі акцентує увагу на дітях та дитячих тренерах, які були змушені залишити рідні домівки й шукати прихистку деінде. 

«Ми намагаємося підтримувати зв’язок. Були вже на Закарпатті, Кіровоградщині, Житомирщині. Багато де по Україні наші тренери працевлаштувалися, намагаємося всіх тримати в полі зору. Також шукаємо дітей-переселенців із Луганщини, організовуємо для них активності, даруємо подарунки. Хочемо, щоб вони розуміли, що вони не самі й що вони не забуті. Це все робимо спільно з Луганською обласною військовою адміністрацією. Долучаються також наші друзі на місцях, як-от сьогодні Рівненська обласна асоціація футболу», — розповів Ігор Шопін.

У фестивалі взяли участь 26 дітей. Очільник ЛОАФ провів розминку, кілька естафет та конкурсів, а наприкінці дітей розділили на три команди, і вони мали змогу зіграти у футбол за коловою системою.  

НОВИНИ ПО ТЕМІ
05.05.2024 10:34

Відбулося засідання виконавчого комітету Асоціації футболу Миколаївської області

У четвер, 2 травня відбулося засідання виконавчого комітету Асоціації...

02.05.2024 12:10

У Києві відбувся семінар арбітрів та асистентів арбітра змагань ПФЛ України (друга ліга)

1 травня в Будинку футболу та на полях НТК ім. В. Баннікова відбувся с...

01.05.2024 10:00

Полтава долучилася до «Інклюзивних футбольних секцій»

Ініціатива Української асоціації футболу та Асоціації футболу Полтавщи...

29.04.2024 11:00

Пішов із життя Михайло Фоменко…

29 квітня 2024 року на 76-му році життя помер заслужений тренер Україн...

Підписатися на новини