Рівненська область четвертою в Україні прийняла футбольний фестиваль для дітей-переселенців «Україна — єдина. Луганщина — це Україна»

На Рівненщину з проєктом «Україна — єдина. Луганщина — це Україна» завітав голова Луганської обласної асоціації футболу Ігор Шопін. Спільно з Олегом Кучером, головою Рівненської обласної асоціації футболу, та тренерами Євгеном Колесніком та Ігорем Косенком для дітей-переселенців та дітей з інвалідністю було організовано футбольний фестиваль. 

Рівненщина стала четвертою областю, куди голова Луганської обласної асоціації футболу приїжджає з фестивалем «Україна — єдина. Луганщина — це Україна». Ігор Шопін наголошує, що асоціація наразі акцентує увагу на дітях та дитячих тренерах, які були змушені залишити рідні домівки й шукати прихистку деінде. 

«Ми намагаємося підтримувати зв’язок. Були вже на Закарпатті, Кіровоградщині, Житомирщині. Багато де по Україні наші тренери працевлаштувалися, намагаємося всіх тримати в полі зору. Також шукаємо дітей-переселенців із Луганщини, організовуємо для них активності, даруємо подарунки. Хочемо, щоб вони розуміли, що вони не самі й що вони не забуті. Це все робимо спільно з Луганською обласною військовою адміністрацією. Долучаються також наші друзі на місцях, як-от сьогодні Рівненська обласна асоціація футболу», — розповів Ігор Шопін.

У фестивалі взяли участь 26 дітей. Очільник ЛОАФ провів розминку, кілька естафет та конкурсів, а наприкінці дітей розділили на три команди, і вони мали змогу зіграти у футбол за коловою системою.  

НОВИНИ ПО ТЕМІ
10.10.2024 13:06

Помер Володимир Лазаренко…

Сьогодні, 10 жовтня на 65-му році життя помер менеджер науково-методич...

10.10.2024 12:06

аdidas представляє новий виїзний комплект форми збірних України

Сьогодні adidas та Українська асоціація футболу продовжили інформувати...

03.10.2024 13:02

«Відкриті уроки футболу» завітали до Синельникового, що на Дніпропетровщині

У Синельниковому, що на Дніпропетровщині, на базі місцевого ліцею № 7...

Підписатися на новини