У Житомирі пройшли курси підвищення кваліфікації вчителів фізкультури за напрямком «Футбол»

Упродовж декількох днів у Житомирі на «Спартак-Арені» проводилися курси підвищення кваліфікації вчителів фізичної культури за напрямком «Футбол».

Навчання проходило в очній формі курсів підвищення кваліфікації, а також навчальних тренінгів і семінарів. Програма реалізовувалася через лекційні, семінарські й практичні заняття.

Теоретичні заняття проводили перший заступник голови Житомирської обласної асоціації футболу Володимир Дорошенко та методист ЖОІППО Андрій Гошко, практичні заняття — учитель ЗОШ № 5 міста Коростень Ігор Охрімчук, який увійшов до десятки найкращих учителів фізкультури України.

Фото ЖОАФ

Завдяки курсам 27 учителів області мали змогу ознайомитися із сучасними тенденціями й актуальними питаннями розвитку шкільного футболу в Україні та в окремих регіонах відповідно до концепції «Нова українська школа» та в умовах децентралізації; засвоїти основні поняття, терміни й правила гри у футбол та можливості їхнього вивчення у школі; оволодіти основами організації та методики проведення уроку футболу в школі, методикою навчання елементам техніки футболу за шкільною програмою.

Виконавчий директор обласної асоціації футболу Руслан Маєвський також відвідав курси та побажав учителям вдало закріпити здобуті навички й застосовувати їх на практиці.

Фото ЖОАФ

Після завершення курсів учителі отримали сертифікати та D-диплом. Тренерська ліцензія «D-диплом УАФ» є початковим рівнем у системі навчання тренерів.

Нагадаємо, що програма курсів розроблена Українською асоціацією футболу та рекомендована Міністерством освіти і науки України та реалізовується спільно із Житомирською обласною асоціацією футболу й Житомирським ОІППО.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
21.07.2024 17:20

Українська арбітриня відпрацювала на трьох матчах групового раунду фінального турніру Євро-2024 (WU-19)

Українська асистент арбітра Світлана Грушко відпрацювала на трьох поєд...

20.07.2024 11:00

У Києві відбудуться тренувальні збори арбітрів першої та другої ліг ПФЛ України й арбітрів U-19 змагань УПЛ

Незабаром у Києві відбудуться одразу три тренувальні збори для арбітрі...

19.07.2024 16:00

В Одесі відбулося навчання вчителів фізичної культури за модулем «футбол»

В Одесі пройшло навчання для вчителів фізичної культури закладів освіт...

16.07.2024 16:45

Відбулося перше засідання Комітету з етики та чесної гри УАФ у новому складі

Сьогодні, 16 липня відбулося перше засідання Комітету з етики та чесно...

Підписатися на новини