Віталій Миколенко та Олександр Караваєв стали гостями програми Влади Седан

Зараз збірна України тренується  в іспанській Марбельї, готуючись до півфінального матчу плей-оф відбору Євро-2024 з Боснією і Герцеговиною.

Учора програма відомої журналістки Влади Седан, яка вийшла на офіційному YouTube-каналі УАФ, отримала своє продовження. У першому випуску Влада безпосередньо в таборі національної команди взяла інтерв'ю в Олександра Зінченка та Олександра Зубкова. У другому до нового проєкту УАФ долучилися Олександр Караваєв та Віталій Миколенко.

«Сьогоднішній тренувальний день пройшов за заведеним розпорядком. Прокинулися, поснідали, потім — теоретичне заняття. Надалі відпочивали, і ввечері була двостороння гра. Добре попрацювали — були три тайми по 25 хвилин. Усі діяли не лише на своїх звичних позиціях, але й інколи змінювали їх. Награвали певні тактичні схеми — ті, що будемо втілювати в життя в матчі з Боснією і Герцеговиною», — сказав Олександр Караваєв.

«Саме весняний збір команди для мене дуже важливий. Я сумую за хлопцями й завжди в цей час хочу приїхати до збірної. Ми не зустрічалися чотири місяці, але я не думаю, що це надто вплине на наші ігрові зв'язки. Усі гравці збірної професіональні й розумні, тож швидко ввійдуть у форму, згадають ті схеми, які ми награвали раніше. Щодо безпосередньо Боснії і Герцеговини, то, оскільки ще не всі хлопці прибули до табору команди, то розмови, як ми будемо грати проти неї, поки що не було», — зазначив Віталій Миколенко.

Під час програми особлива увага також приділялася проєкту з командою Superhumans Center, всеукраїнського сучасного центру з протезування, реконструктивної хірургії, реабілітації та психологічної підтримки постраждалих від війни дорослих і дітей. Його метою є збір коштів на спортивні протези для наших поранених захисників.

Нагадаємо, півфінальний матч плей-оф кваліфікації Євро-2024 Боснія і Герцеговина — Україна відбудеться 21 березня в місті Зениця й розпочнеться о 20:45 за місцевим часом (21:45 за Києвом).

НОВИНИ ПО ТЕМІ
08.04.2024 14:15

Євро-2024. Кадри збірної України у відбірному турнірі: Віталій Миколенко

У відборі Євро-2024 захисник англійського «Евертону» Вітал...

09.03.2024 16:54

«Евертон» Віталія Миколенка програв виїзний матч англійської Прем’єр-ліги

У стартовому поєдинку 28-го туру англійської Прем’єр-ліги &laquo...

02.03.2024 19:08

«Евертон» Віталія Миколенка зазнав домашньої поразки в матчі чемпіонату Англії

У 27-му турі англійської Прем’єр-ліги «Евертон» захи...

24.02.2024 20:22

«Евертон» Віталія Миколенка зіграв унічию у виїзному матчі англійської Прем’єр-ліги

У матчі 26-го туру англійської Прем’єр-ліги «Евертон&raquo...

Підписатися на новини