Олександр Зінченко та Олександр Зубков під час збору національної команди взяли участь у новому проєкті Української асоціації футболу

Збірна України тренується  в іспанській Марбельї, готуючись до півфінального матчу плей-оф відбору Євро-2024 з Боснією і Герцеговиною. Цікавою подією для наших гравців стала програма відомої журналістки Влади Седан, яка вийшла на офіційному YouTube-каналі УАФ. У межах нового проєкту Української асоціації футболу Влада взяла інтерв'ю у футболістів безпосередньо в таборі національної команди.

«Я думаю, що нам не потрібно дивитися на рівень Боснії і Герцеговини. а треба готуватися самим і показати свою найкращу гру. Якщо ми будемо сконцентровані на собі, ми зможемо продемонструвати набагато більше, ніж очікують уболівальники. Не потрібно дивитися на рівень суперника — треба готуватися й показати свою найкращу гру», — сказав Олександр Зінченко.

«Ми всі сумували за партнерами по збірній, і зараз був другий день суцільного позитива. Чекаємо всіх наших легіонерів. І я не думаю, що зараз час якось конкретно оцінювати збірну Боснії і Герцеговини», — зазначив Олександр Зубков.

Під час програми особлива увага також приділялася проєкту з командою Superhumans Center, всеукраїнського сучасного центру з протезування, реконструктивної хірургії, реабілітації та психологічної підтримки постраждалих від війни дорослих і дітей. Його метою є збір коштів на спортивні протези для наших поранених захисників.

Нагадаємо, півфінальний матч плей-оф кваліфікації Євро-2024 Боснія і Герцеговина — Україна відбудеться 21 березня в місті Зениця й розпочнеться о 20:45 за місцевим часом (21:45 за Києвом).

НОВИНИ ПО ТЕМІ
09.05.2024 12:00

Остання можливість купити квитки на Євро-2024 для вболівальників!

Триває продаж квитків на матчі Євро-2024, що відбудеться в період із 1...

07.05.2024 18:00

Календар Євро-2024: усі матчі, терміни, стадіони

У фіналі плей-оф відбору Євро-2024 у Вроцлаві збірна України переграла...

07.05.2024 12:10

Купуй квитки на контрольний матч між національними збірними Польщі та України!

7 травня стартує продаж квитків на товариський матч у межах підготовки...

06.05.2024 13:00

Під час Євро-2024 національна збірна України розміщуватиметься поблизу Франкфурта

Під час фінального турніру Євро-2024 збірна України базуватиметься в м...

Підписатися на новини