Суперник у плей-оф відбору Євро-2024. Капітан команди Боснії і Герцеговини Едін Джеко: «Найкраща лінія збірної України — півзахист»

Капітан збірної Боснії і Герцеговини Едін Джеко висловився про прийдешній полуфінальний поєдинок плей-оф відбору Євро-2024 проти України.

Нападник турецького «Фенербахче» та збірної Боснії і Герцеговини Едін Джеко оцінив готовність партнерів до матчу 1/2 фіналу плей-оф кваліфікації чемпіонату Європи 2024 року з Україною, повідомляє офіційний сайт Футбольного союзу БіГ.

«Добре, що більшість гравців перебуває в конкурентній формі. Вони виконують помітні ролі у своїх клубах. Це одна з передумов хорошого результату. І тренеру буде легше підготувати команду, коли в нього є виконавці, які перебувають у змагальному ритмі. Щодо шансів на кваліфікацію на Євро, то вони є, незалежно від імені суперника.

Зрозуміло, що Україна — великий суперник. Ми мали можливість помірятися з нею силами і знаємо, чого чекати. Проте ми граємо вдома, перед своїми уболівальниками, й у нас є шанси пройти далі. Думаю, що гра має бути не приємною для перегляду, а бойовою, із великою кількістю переміщень, зіткнень та тактичних перебудов. Я впевнений, що ми обов’язково зробимо все можливе, щоб потрапити на Євро, щоб порадувати вболівальників, а також себе, тому що ми прагнемо виступати на великих змаганнях».

Крім того, боснійський форвард висловився про збірну України: «У них є кілька чудових індивідульностей, чия форма фантастична. Більшість із них грає в сильних європейських клубах, і як команда вони дуже згуртовані. Найкраща лінія збірної — півзахист, в якому грають найдосвідченіші виконавці. Тому саме в середині ми будемо вести з ними найгострішу боротьбу. Це досвідчена команда з гравцями, які знають, як виходити з-під тиску, і цей досвід також є перевагою збірної України».

Нагадаємо, що матч 1/2 фіналу плей-оф відбору Євро-2024 між збірними Боснії і Герцеговини та України відбудеться 21 березня в Зениці на стадіоні «Биліно поле».

НОВИНИ ПО ТЕМІ
09.05.2024 12:00

Остання можливість купити квитки на Євро-2024 для вболівальників!

Триває продаж квитків на матчі Євро-2024, що відбудеться в період із 1...

07.05.2024 18:00

Календар Євро-2024: усі матчі, терміни, стадіони

У фіналі плей-оф відбору Євро-2024 у Вроцлаві збірна України переграла...

07.05.2024 12:10

Купуй квитки на контрольний матч між національними збірними Польщі та України!

7 травня стартує продаж квитків на товариський матч у межах підготовки...

06.05.2024 13:00

Під час Євро-2024 національна збірна України розміщуватиметься поблизу Франкфурта

Під час фінального турніру Євро-2024 збірна України базуватиметься в м...

Підписатися на новини