Андрій Шевченко провів низку важливих зустрічей в межах заходів 48-го Конгресу УЄФА

На полях чергового 48-го Конгресу УЄФА, який відбувся в Парижі 8 лютого, президент Української асоціації футболу Андрій Шевченко провів низку робочих зустрічей з іноземними партнерами.

Спочатку очільник українського футболу і генеральний секретар УАФ Ігор Грищенко обговорили питання співпраці з делегаціями Німеччини та Італії.

«Провели зустрічі з делегаціями Німеччини та Італії. Обговорили можливість вивчення досвіду з підготовки й навчання тренерів та організації літніх футбольних таборів для українських дітей», — написав Андрій Шевченко на своїй сторінці у Фейсбук.

Фото facebook.com/shevaofficial

Далі була зустріч із президентом УЄФА Александером Чеферіном та головою ФІФА Джанні Інфантіно.

«На зустрічі з президентом УЄФА Александером Чеферіном обговорили питання найближчих кроків нового керівництва УАФ та неприпустимість повернення російських команд до міжнародних змагань, — розповів президент УАФ. — Отримав привітання з обранням від очільника ФІФА Джанні Інфантіно. Кожна така зустріч — можливість нагадати світу про Україну.

Фото facebook.com/shevaofficial

Пан Інфантіно підтвердив підтримку з боку ФІФА розвитку українського футболу «на полі та за його межами». Зокрема, ми обговорили співпрацю з фундацією ФІФА та участь у програмах із розвитку молодого покоління футболістів».

Закінчилася насичена програма роботи української делегації на Конгресі УЄФА зустріччю з колегами з Франції та Хорватії.

«На зустрічах із французькою та хорватською делегаціями мав нагоду подякувати за підтримку українців та погодив проведення спільних проєктів для розвитку футболу.

Фото facebook.com/shevaofficial

Президент ХФС Мар’ян Кустич відзначив талант українців у футболі та підкреслив важливу роль футболу в підтримці суспільства у важкі часи. Хорватія зіткнулася зі схожими викликами протягом війни за незалежність у 90-ті, утім, країні вдалося повернути талановиту молодь та досягти вражаючих результатів у футболі», — прокоментував цю зустріч Андрій Шевченко.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
28.03.2024 15:07

Андрій Шевченко: «Ми вірили в нашу перемогу»

Президент Української асоціації футболу Андрій Шевченко прокоментував...

16.03.2024 09:00

Андрій Шевченко поспілкувався зі збірною України U-17, що вийшла на Євро-2024

15 березня президент УАФ Андрій Шевченко поспілкувався з гравцями та т...

05.03.2024 13:21

Президент УАФ Андрій Шевченко відвідав тренування збірної України, складеної з гравців з ампутацією кінцівок

Президент Української асоціації футболу Андрій Шевченко відвідав занят...

Підписатися на новини