Антракт у Vbet Лізі: тренерські зміни у «Ворсклі», «Металісті 1925» і «Вересі», перший спаринг «Чорноморця»

До вашої уваги — останні новини із життя клубів української Vbet Ліги, які розпочали підготовку до другої частини сезону.

«Кривбас», який зараз очолює турнірну таблицю, 13 січня вирушає на збори в іспанський Аліканте. Там криворіжці проведуть близько 10-ти спарингів. Першим зимовим новачком команди став Твердохліб.

Два тренувальні збори в Туреччині запланував «Дніпро-1». Команду залишив Каплієнко.

Гравці «Полісся» прибули на зимову підготовку в іспанську Мурсію. Житомирці припинили співпрацю із Шаповалом і Вакулою.

«Шахтар» у січні—лютому тренуватиметься в турецькому Белеку, де проведе шість контрольних матчів. Чинний чемпіон України пролонгував на п’ять років контракт із Бондаренком.

12 січня вийшли з відпустки футболісти «Динамо». Біло-сині вирушать на збори в Туреччину, де вже запланували проведення як мінімум восьми спарингів.

«Рух» розпочав зимову підготовку у Винниках, а 21 січня вирушить у Словенію на другу частину зборів, протягом якої планує провести 10 спарингів.

Змінився головний тренер «Ворскли» — місце Віктора Скрипника зайняв виконувач обов’язків Сергій Долганський. Полтавці прибули в Туреччину, де запланували провести шість спарингів. Залишив біло-зелених Юрченко, поповнив лави команди Ковталюк.

Фото chornomorets.football

Обрав Туреччину місцем для зимових зборів і «Чорноморець». Одесити планують провести дев’ять контрольних поєдинків. У першому з них підопічні Романа Григорчука здолали румунський «Петролул» — 1:0. Залишив моряків голкіпер Шевченко.

«Колос» вийшов із відпустки, а 27 січня вирушить у Туреччину. Залишили ковалівців Золотов і Мякушко.

«ЛНЗ» зібрався в Черкасах, а 19 січня відправиться на турецькі збори, де проведе 11 спарингів. Новачком команди став Каплієнко, завершено співпрацю з Хамелюком, Селіним і Савіним.

16 січня вирушить у Туреччину «Олександрія». Новачком «містян» став еквадорець Мадісон Хуліо, тоді як Андрейчук до кінця сезону орендований «Буковиною». Також залишили команду Микитишин і Матюшенко.

Віктор Скрипник став новим головним тренером «Металіста 1925». При цьому колишній виконувач обов’язків Олег Голодюк залишиться працювати в клубі. Харків’яни проводитимуть підготовку вдома та в Іспанії, де планують зіграти шість контрольних матчів.

Футболісти «Оболоні» розпочали тренування в Києві. Залишили команду Василенко, Фатєєв і Мухаматгалєєв, а новачками стали Запорожець, Вишневський і Грисьо.

«Зоря» збереться в середині січня. Місцем зимової підготовки, швидше за все, буде Туреччина.

Узимку змінився тренер «Вересу» — замість Сергія Лавриненка прийшов Олег Шандрук. 20 січня рівняни вирушать на турецькі збори. Залишили команду Марусич і Гагун, новачком став Сміян.

«Минай» проведе зимові збори в Україні. Команду залишило чимало футболістів, а новачком став Прокопчук.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
23.09.2024 19:55

VBET Українська Премʼєр-Ліга. Перша перемога «Колосу», «Шахтар» розгромив аутсайдера

Сьогодні, 23 вересня відбулися ще два поєдинки 7-го туру чемпіонату Ук...

22.09.2024 19:58

VBET Українська Премʼєр-Ліга. Нічиї в Рівному, Кривому Розі та Житомирі

Сьогодні, 22 вересня відбулися ще три поєдинки 7-го туру чемпіона...

21.09.2024 19:58

VBET Українська Премʼєр-Ліга. «Динамо» вперше втратило очки, перемоги «Карпат» та «Олександрії»

Сьогодні, 21 вересня відбулися стартові три поєдинки 7-го туру че...

Підписатися на новини