УАФ виступила співорганізатором традиційного турніру до Дня ЗСУ

На майданчику спортивної бази Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відбувся турнір з міні-футболу, присвячений Дню Збройних сил України.

Турнір є традиційним і проходить за підтримки УАФ. Цього року у ньому взяли участь три команди. Формат передбачав матчі кожен із кожним, а переможець визначався за кількістю набраних очок.

Фото Павла Кубанова

За підсумками цікавих матчів перемогу в змаганнях здобули господарі — команда «Козаки» Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, які здолали опір суперників в обох поєдинках. Друге місце у збірної Повітряних сил України, які перемогли команду Військового інституту КНУ ім. Тараса Шевченка.

Фото Павла Кубанова

«Щиро вітаю вас із Днем Збройних сил України, який наша держава відзначила 6 грудня. Маю за честь передати вам вітання та подяку від гравців національної збірної та тренерського штабу на чолі із Сергієм Ребровим. Українська асоціація футболу протягом багатьох років є надійним партнером військових і суттєво підсилила роботу на цьому напрямі з початком повномасштабного вторгнення рашистів. Організація таких турнірів є лише малою часткою соціальних проєктів, які ми реалізуємо спільно з різних родами військ і підрозділами. Особлива наша увага спрямована на підтримку воїнів, які отримали поранення і проходять відновлення та реабілітацію. Дякуємо кожному військовослужбовцю за захист України і вдячні за те, що ви обрали футбол для підтримки спортивної форми і бойового духу», — зазначив з нагоди футбольного свята перший віце-президент УАФ Вадим Костюченко.

Фото Павла Кубанова

За його словами, головна мета подібних змагань — це можливість для військових хоч ненадовго відволіктися від воєнних випробувань сьогодення.

За підсумками турніру всі учасники отримали кубки призерів змагань, а також індивідуальні призи.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
25.07.2024 17:48

У Києві відбулися навчальний семінар та атестація для делегатів та офіцерів безпеки УАФ

У четвер, 25 липня, у Будинку футболу відбулися навчальний семінар та...

22.07.2024 17:46

Відбулося жеребкування мінітурніру за право замінити в УПЛ-2024/2025 СК «Дніпро-1» (Дніпро)

Сьогодні, як і анонсувалося, відбулося жеребкування півфінальних пар м...

20.07.2024 15:00

«Інклюзивні футбольні секції» на Київщині

Соціальний проєкт Української асоціації футболу та Київського об&rsquo...

19.07.2024 12:00

«Відкриті уроки футболу» завітали до села Борщовичі, що на Львівщині

Львівська асоціація футболу продовжує реалізовувати традиційний всеукр...

Підписатися на новини