10 листопада відбулася V позачергова конференція Харківської обласної асоціації футболу

10 листопада відбулася V позачергова конференція Харківської обласної асоціації футболу. На ній були присутні уповноважені особи — делегати від постійних та асоційованих членів асоціації, які розглянули та ухвалили низку рішень, важливих як для обласного, так і для всеукраїнського футболу.

Присутній на конференції перший віце-президент Української асоціації футболу Вадим Костюченко подякував представникам футбольного активу області за активну громадську позицію, продовження роботи з розвитку футболу в досить важких умовах, які існують у прифронтовій Харківській області, та відзначив нагородами УАФ за особистий внесок у розвиток футболу на Слобожанщині.

Фото ХОАФ

Враховуючи, що термін дії повноважень попереднього складу керівництва ХОАФ закінчився, на конференції було винесено питання обрання керівних органів асоціації на новий термін. На пропозицію постійних членів асоціації делегати одноголосно підтримали обрання на посаду голови Харківської обласної асоціації футболу Олега Синєгубова. Новообраний керманич ХОАФ наголосив на першочергових завданнях на посаді — розбудові спортивної інфраструктури, яка зазнала значних ушкоджень, і відновленні в області футбольних змагань різних рівнів: «Планую особисто звернути увагу на дитячо-юнацький футбол, його перспективи розвитку в умовах сьогодення. І все ж головним у роботі бачу забезпечення безпечного дозвілля та спортивних заходів для наших громадян». Першим заступником та заступником голови стали Віктор Коваленко та Валерій Сокуренко. До складу виконавчого комітету ввійшли представники футбольного активу області, керівники військових адміністрацій тощо. Головою КДК переобрано Олександра Півоварова, а головою апеляційного комітету обрано Сергія Бортника.

Фото ХОАФ

Також було запропоновано скликати позачерговий Конгрес УАФ, на якому буде розглянуто важливі питання діяльності Української асоціації футболу. Пропозиція була підтримана більшістю делегатів конференції.

Фото ХОАФ

Після завершення конференції відбулося перше засідання новообраного Виконавчого комітету ХОАФ, на якому його члени затвердили оновлений логотип асоціації, підтримали призначення виконавчого директора та оформили питання реєстрації членства в обласній асоціації. Голова ХОАФ надав доручення шодо формування в найближчий термін робочих комітетів асоціації.

 

За матеріалами ХОАФ 

НОВИНИ ПО ТЕМІ
26.04.2024 20:17

УАФ звернулася в УЄФА щодо відкликання Андрія Павелка з Виконкому УЄФА

Під час засідання Виконкому УАФ, яке пройшло в Будинку футболу 26 квіт...

19.04.2024 09:00

У Дніпропетровській області за підтримки УАФ та УЄФА пройдуть «Відкриті уроки футболу»

Цієї весни в Дніпропетровській області відбудуться «Відкриті уро...

03.04.2024 13:00

У Житомирі проходить навчання тренерів за програмою С-диплому УАФ

25 тренерів упродовж чотирьох місяців проходять навчання за програмою...

Підписатися на новини