Віталій Миколенко: «Вийдемо на поєдинок із Північною Македонією з новою тактикою»

Захисник збірної України Віталій Миколенко розповів про підготовку команди до матчів кваліфікації Євро-2024 проти Північної Македонії та Мальти.

Учора збірна України на полі тренувального центру ФК «Спарта» провела вечірнє тренування. Воно пройшло в не надто сприятливих умовах — вітер із дощем і температура не вище 15-ти градусів. Своїми враженнями від роботи у збірній поділився захисник Віталій Миколенко.

«Це нормальна футбольна погода. Сьогодні в когось ще тривало відновлення, а хтось уже мав повноцінне тренування. Ще не всі гравці доїхали до нашого табору. Ще не прибули Сваток і Різник, тому теорія матчу з Північною Македонією та розбір гри з Італією розпочнуться вже завтра. Тоді стартує справжня повноцінна підготовка.

Коли з македонцями грала збірна Італії, поле в Скоп'є справді було в поганому стані, а в нашому поєдинку ще було більш-менш. Це не поле стало причиною такого важкого двобою з ними, а саме наша гра. Але тоді ми все ж змогли здобути перемогу. У прийдешньому матчі, думаю, кожен футболіст і тренерський штаб зроблять висновки, і ми вийдемо на цей поєдинок уже з новою тактикою.

Щодо Назарія Русина — це дійсно мій хороший друг. Я сподіваюся, що другий виклик до збірної надасть йому впевненості. Вірю, що він зможе допомогти нашій команді. Кожен приїжджає сюди, щоб зробити внесок у спільну справу і здобути три очки в наступній грі», — сказав Віталій Миколенко.

Нагадаємо, що матч відбору Євро-2024 між збірними України та Північної Македонії відбудеться 14 жовтня в Празі (початок — о 16:00 за київським часом). Поєдинок же з Мальтою пройде 17 жовтня на Національному стадіоні в містечку Та-Калі (початок — о 21:45 за київським часом).

НОВИНИ ПО ТЕМІ
16.05.2024 16:45

Сергій Ребров оголосив склад національної команди України на підготовчий збір і товариські матчі перед Євро-2024

Головний тренер національної команди України Сергій Ребров оголосив ск...

09.05.2024 12:00

Остання можливість купити квитки на Євро-2024 для вболівальників!

Триває продаж квитків на матчі Євро-2024, що відбудеться в період із 1...

07.05.2024 18:00

Календар Євро-2024: усі матчі, терміни, стадіони

У фіналі плей-оф відбору Євро-2024 у Вроцлаві збірна України переграла...

07.05.2024 12:10

Купуй квитки на контрольний матч між національними збірними Польщі та України!

7 травня стартує продаж квитків на товариський матч у межах підготовки...

Підписатися на новини