Олег Протасов нагородив учасників турніру серед ветеранів на підтримку Гвардії наступу «Буревій»

23—24 вересня за сприяння Асоціації ветеранів футболу України та Європейської ліги ветеранів відбувся футбольний турнір серед ветеранів «Суперліга 40+» на підтримку Гвардії наступу «Буревій». У заході взяв участь перший віце-президент Української асоціації футболу Олег Протасов.

Турнір пройшов на стадіоні «Лівий Берег» у Київській області. У ньому взяли участь шість команд, які були розділені на дві групи по три команди в кожній. Поєдинки відбувалися за коловою системою.

 

Після першого ігрового дня за підсумками групового етапу переможці двох груп та найкраща друга команда вийшли до «Суперліги». Команди, що посіли треті місця, та команда, що стала другою в групі з гіршими показниками, склали «Вищу лігу».

 

Після фінального етапу «Суперліги» абсолютним переможцем турніру стала команда «ЛСТМ N 536» із Луцька. Друге місце посів «Дніпро», третє — «Гірник-Спорт» із Горішніх Плавнів. Приз найкращому гравцеві «Суперліги 40+» узяв Тарас Кабанов, найкращим голкіпером було визнано Сергія Дугінова, найкращим захисником — Василя Сачка, найкращим форвардом — Олександра Косиріна.

 

У «Вищій лізі» перемогла команда «СКВ-КМ», другим став колектив «Мачухи», третім — «Янтар». Найкращим гравцем цього міні-турніру визнаний Сергій Шакун. Серед воротарів найкращим назвали Сергія Мелешка, серед захисників — Олексія Афлатарли, серед нападників — Михайла Волкодава.

 

Нагородження переможців турніру провів перший віце-президент Української асоціації футболу Олег Протасов. Решта команд також отримали нагороди, а найкращі гравці — ще й індивідуальні призи та сувеніри від УАФ.

Кошти, зібрані під час турніру, було передано на потреби Гвардії наступу «Буревій» для придбання терміналу для супутникового інтернету Starlink.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
01.08.2023 10:08

Олег Протасов: «Матчі чемпіонату демонструють світові нескореність та переможний дух нашої держави»

Перший віце-президент Української асоціації футболу Олег Протасов прок...

Підписатися на новини