У Вроцлаві відбувся благодійний турнір на підтримку ЗСУ

Перед матчем національних збірних України та Англії у Вроцлаві відбувся благодійний турнір «Херсонщина та Крим — це Україна», організований Херсонською обласною асоціацією футболу та Українською асоціацією футболу. У змаганнях узяли участь вісім команд, а це понад 100 футболістів. Усі — представники української діаспори в Польщі. 

Фото прес-служби УАФ

Привітати учасників турніру прийшли перші віце-президенти УАФ Вадим Костюченко та Олексій Михайличенко. «Цей турнір є одним із позитивних прикладів того, як футбол допомагає підтримувати наших військових. Вдячний вам за те, що ви є активними учасниками таких заходів, що вболіваєте за збірну й підтримуєте наших воїнів. Усі ми мріємо про якнайшвидшу перемогу й повернення матчів збірних і поєдинків єврокубків на рідні українські стадіони. Підтримуємо ЗСУ й віримо в перемогу!» — звернувся до учасників змагань Вадим Костюченко. 

Фото прес-служби УАФ

«Звичайно, нашим командам складно грати домашні матчі за кордоном, але весь український народ, а насамперед — наші воїни щодня долають ще більші складнощі в протистоянні з ворогом. Дякую вам за чудовий турнір і за те, що підсилюєте голос України у світі, розповідаючи про нашу боротьбу й випробування, які переживає наша країна», — відзначив Олексій Михайличенко.

Фото прес-служби УАФ

Перемогу в турнірі здобула команда українців, які проживають у Познані: колектив To the top у драматичному фіналі здолав команду Alliance із Вроцлава з рахунком 1:0.

Фото прес-служби УАФ

НОВИНИ ПО ТЕМІ
09.05.2024 12:00

Остання можливість купити квитки на Євро-2024 для вболівальників!

Триває продаж квитків на матчі Євро-2024, що відбудеться в період із 1...

07.05.2024 18:00

Календар Євро-2024: усі матчі, терміни, стадіони

У фіналі плей-оф відбору Євро-2024 у Вроцлаві збірна України переграла...

07.05.2024 12:10

Купуй квитки на контрольний матч між національними збірними Польщі та України!

7 травня стартує продаж квитків на товариський матч у межах підготовки...

06.05.2024 13:00

Під час Євро-2024 національна збірна України розміщуватиметься поблизу Франкфурта

Під час фінального турніру Євро-2024 збірна України базуватиметься в м...

Підписатися на новини