Вадим Костюченко: «На матчі у Вроцлаві очікуємо аншлаг»

Перший віце-президент Української асоціації футболу Вадим Костюченко розповів прес-службі УАФ про ситуацію довкола підготовки до матчу відбору Євро-2024 Україна — Англія.

«На жаль, укотре збірна України не може зіграти вдома, але дякуємо Польщі за те, що вона знову стає для нас рідною домівкою! Не буду розкривати всі карти, але під час матчу буде організовано акції подяки нашим польськім друзям — і це лише один зі способів передати наші теплі почуття до поляків за допомогу!

Уже можна говорити, що на стадіоні у Вроцлаві під час нашого поєдинку з англійцями очікується аншлаг. Квоту Англії у 3 500 квитків викуплено вже давно, також добігає кінця й продаж інших квитків: станом на ранок п’ятниці їх було продано 35 000. Кожен, хто займе місце на трибунах, отримає національний прапор України — це допоможе створити для нашої збірної атмосферу домашнього матчу.

Уже за традицією частину місць буде виділено для дітей-переселенців із регіонів України, де йдуть бойові дії. І саме ці дітки будуть виводити футболістів на поле. Почесними гостями на трибунах також будуть наші захисники, що проходять реабілітацію після поранень у Польщі та Німеччині, члени сімей наших загиблих героїв…

До поєдинку національних збірних заплановано футбольний матч між уболівальниками України та Англії. А крім цього, у Вроцлаві з допомогою УАФ під егідою Херсонської обласної асоціації футболу й Асоціації футболу АР Крим та м. Севастополя буде організовано благодійний турнір «Херсонщина і Крим — це Україна», в якому візьмуть участь 16 команд, сформованих з українців, що проживають у Польщі. Матчі турніру пройдуть поруч зі стадіоном, де зіграють національні команди, тому всі учасники також займуть місця на трибунах під час поєдинку Україна — Англія, щоб підтримати команду Сергія Реброва», — сказав Вадим Костюченко.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
09.05.2024 12:00

Остання можливість купити квитки на Євро-2024 для вболівальників!

Триває продаж квитків на матчі Євро-2024, що відбудеться в період із 1...

07.05.2024 18:00

Календар Євро-2024: усі матчі, терміни, стадіони

У фіналі плей-оф відбору Євро-2024 у Вроцлаві збірна України переграла...

07.05.2024 12:10

Купуй квитки на контрольний матч між національними збірними Польщі та України!

7 травня стартує продаж квитків на товариський матч у межах підготовки...

06.05.2024 13:00

Під час Євро-2024 національна збірна України розміщуватиметься поблизу Франкфурта

Під час фінального турніру Євро-2024 збірна України базуватиметься в м...

Підписатися на новини