Андрій Лунін: «Бійцівські якості в нас навіть кращі, ніж в англійців»

Воротар збірної України Андрій Лунін розповів про заключний етап підготовки команди до матчу кваліфікації Євро-2024 проти Англії.

Збірна України в польській Тшебниці завершує підготовку до поєдинку відбору Євро-2024 з Англією. Учора синьо-жовті робили ігрові вправи для розігріву м’язів та виконували тактичні завдання для відпрацювання ігрової моделі, обраної головним тренером Сергієм Ребровим.

Про деталі роботи розповів голкіпер національної команди Андрій Лунін.

«Настрій у збірній завжди гарний, бойовий. Із цим проблем немає, тож готуємося. Розбираємо суперника, як він грає, відпрацьовуємо нашу гру. На папері, звичайно, англійці — фаворити. Але це справа така — усе вирішиться на полі 9-го числа. У нас також хороші гравці, хороша команда. А бійцівські якості в нас навіть кращі. 

Робота в збірній і робота в клубі? Це взагалі два різні світи. Два різні тренери, різні схеми. Але подобається підхід Сергія Реброва, дуже сучасний. Ми намагаємося грати у футбол, показувати гарну гру, яскраву, динамічну. Але завжди на перший план виходить результат, тож будемо працювати, щоб його здобути.

Так, як удома, не буде ніде, але граючи в іншій країні, побачити повний стадіон і мати потужну підтримку з таким суперником — це буде чудовий вечір. Будемо вдячні нашим уболівальникам і намагатимемося віддячити хорошою грою. Чекаємо на повний стадіон!» — наголосив Андрій Лунін. 

Нагадаємо, що матч відбору Євро-2024 між збірними України та Англії відбудеться 9 вересня у Вроцлаві (початок — о 19.00 за київським часом).

НОВИНИ ПО ТЕМІ
18.04.2024 09:00

Блискуча гра Андрія Луніна допомогла «Реалу» вийти в півфінал Ліги чемпіонів

У чвертьфінальному матчі-відповіді Ліги чемпіонів-2023/2024 іспанський...

07.04.2024 11:00

Євро-2024. Кадри збірної України у відбірному турнірі: Андрій Лунін

У відбірному турнірі Євро-2024 воротар мадридського «Реала&raquo...

26.03.2024 13:00

Андрій Лунін: «Якщо хочеш потрапити на Євро, треба обігравати будь-кого»

Голкіпер національної збірної України Андрій Лунін поділився очікуванн...

16.03.2024 19:07

«Реал» Андрія Луніна здобув виїзну перемогу в матчі чемпіонату Іспанії

У 29-му турі іспанської Ла Ліги «Реал» воротаря збірної Ук...

Підписатися на новини