Тренер і гравці національної збірної України взяли участь у благодійному матчі в Лондоні

Сьогодні, 5 серпня на лондонській арені «Стемфорд Брідж» відбувся благодійний футбольний матч Game4Ukraine. У ньому взяли участь головний тренер збірної України Сергій Ребров, а також гравці національної команди Олександр Зінченко та Михайло Мудрик.

Команді Андрія Шевченка, до якої також увійшли Сергій Ребров, Михайло Мудрик, Петр Чех, Фабіо Каннаваро, Жерар Піке, Кларенс Зеєдорф, Джанфранко Дзола, Самуєль Ето’О та інші знамениті футболісти, протистояла команда Олександра Зінченка, в якій на поле вийшли екс-гравець збірної України Євген Левченко, а також такі зірки, як Єнс Леманн, Робер Пірес, Пер Мертезакер тощо. Товариська зустріч завершилася з рахунком 2:2.

Матч пройшов у межах ініціативи, підтриманої фондом UNITED24, що об’єднує весь цивілізований світ навколо відновлення нашої країни. Під час гри було зібрано кошти для відбудови Михайло-Коцюбинського ліцею на Чернігівщині, зруйнованого агресором на початку повномасштабної війни.

Українська асоціація футболу організовує цільові перекази коштів на платформу United24 через різні заходи з весни 2022 року. Не залишиться поза увагою УАФ й ініціатива з відбудови ліцею на Чернігівщині.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
20.04.2024 10:45

Євро-2024. Кадри збірної України у відбірному турнірі: Олександр Зінченко

У відборі Євро-2024 півзахисник лондонського «Арсеналу» Ол...

28.03.2024 11:15

Гвардійці збірної України. Ювілей Олександра Зінченка

Після двох березневих поєдинків збірної України в плей-оф відбору Євро...

25.03.2024 12:30

Олександр Зінченко: «Ісландці люблять грати в чотири захисники й діяти на контратаках»

Півзахисник національної збірної України Олександр Зінченко поділився...

Підписатися на новини