Руслан Ротань: «Нам банально не вистачило відновлення, аби бути готовими на сто відсотків»

Головний тренер молодіжної збірної України Руслан Ротань виступив на прес-конференції після півфінального поєдинку з Іспанією (1:5) на Євро-2023 (U-21):

— Дякуємо нашим уболівальникам, ще раз дякуємо нашим воїнам за те, що ми на цьому турнірі змогли проявити свої якості. Я хочу висловити величезну подяку нашим хлопцям за те, що ми дуже добре виглядали на Євро та заслужили симпатії вболівальників. Я вважаю, що це їм піде в плюс, вони — великі молодці.

Сьогодні нам банально не вистачило відновлення, аби бути готовими на сто відсотків. Я не розумію того, як ми добиралися сюди після гри з Францією. Ці затримки рейсів незрозумілі, нас закрили в якомусь ангарі, ми просиділи чотири години в аеропорту замість того, щоб відновлюватися. Ми прибули в готель о першій ночі. Для мене на такому турнірі це є загадкою. Не було тих емоцій і свіжості, які мали бути в цьому поєдинку. Тому ми маємо такий результат.

Ви самі бачили матч. Для нас вдало складався його початок. Потрібно відзначити й привітати збірну Іспанії — це дуже сильна команда. Із таким суперником треба грати на сто відсотків. У нашому поєдинку на груповій стадії ми були свіжішими, добре переміщувалися, самі грали з м’ячем, тоді нам було легше. На жаль, сьогодні хлопцям просто забракло свіжості.

— У другому таймі тренер збірної Іспанії зробив заміну, аби закрити Мудрика. Здається, після цього Михайло зник…

— Михайло відновився після травми. Він зіграв тільки з Францією. Тому функціонально йому було важко провести весь матч. Коли він був свіжіший, то робив різницю. Він практично зробив гол, який ми забили. Функціональний стан Мудрика міг бути кращим, але ви самі розумієте, що він повернувся після травми.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
08.07.2023 21:29

Євро-2023 (U-21): табло фінального турніру

Із 21 червня до 8 липня в Румунії та Грузії проходив фінальний турнір&...

08.07.2023 21:27

Збірна Англії перемогла у фіналі Євро-2023 (U-21) команду Іспанії й утретє виграла турнір

Сьогодні у грузинському місті Батумі на «Аджарабет-Арені»...

07.07.2023 17:00

Євро-2023 (U-21). Молодіжна збірна України у фінальному турнірі: усі матчі, кадровий потенціал

На початку липня 2023 року молодіжна збірна України вдруге в історії с...

Підписатися на новини