Артем Бондаренко: «Ми вигризли результат зубами. Нам не було легко, і саме в такі моменти проявляється команда»

Півзахисник молодіжної збірної України Артем Бондаренко був визнаний найкращим гравцем матчу Євро-2023 (U-21) із Румунією (1:0) за версією УЄФА. Після гри він виступив на прес-конференції разом із головним тренером Русланом Ротанем:

— Найприємніше для мене сьогодні — те, як ми відреагували на важкі стартові 10 хвилин, узяли гру під свій контроль. І друге — що ми вигризли результат зубами. Нам не було легко, і саме в такі моменти проявляється наша команда.

— Перед матчем ви говорили, що хотіли б покращити у своїх діях забиті голи й гру у відборі. Забити не вдалося. Як ви після поєдинку оцінюєте гру у відборі?

— Якщо коротко, то є над чим працювати. Як це було до матчу, так залишилося й після нього. Як у відборі, так і в статистиці.

— Як команда впоралася із задухою на стадіоні? Здавалося, що гравці збірної України не так часто підходили попити води, тоді як румуни робили це регулярно. Чи були ми більш витривалими, ніж суперники?

— Після першого поєдинку на турнірі ми адаптувалися. Сьогодні за відчуттям було легше дихати. Але коли виходиш на вулицю, то наче в сауну потрапляєш. Наша команда хотіла тримати темп, не збиватися щоразу на ці маленькі паузи. Нам це було непотрібно. Коли команда закривається, то треба не давати супернику дихати. Можливо, це одна з причин, чому ми сьогодні виграли.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
08.07.2023 21:29

Євро-2023 (U-21): табло фінального турніру

Із 21 червня до 8 липня в Румунії та Грузії проходив фінальний турнір&...

08.07.2023 21:27

Збірна Англії перемогла у фіналі Євро-2023 (U-21) команду Іспанії й утретє виграла турнір

Сьогодні у грузинському місті Батумі на «Аджарабет-Арені»...

07.07.2023 17:00

Євро-2023 (U-21). Молодіжна збірна України у фінальному турнірі: усі матчі, кадровий потенціал

На початку липня 2023 року молодіжна збірна України вдруге в історії с...

Підписатися на новини