«Трибуна Героїв» на матчі національної збірної України — сектор родин загиблих на війні футбольних фанатів з усієї України

На матчі відбору Євро-2024 Україна — Мальта, що відбудеться сьогодні, 19 червня, у Словаччині, будуть присутні близько 50-ти родичів загиблих на війні футбольних фанатів.

Це діти, дружини та батьки тих, хто був найвідданішим уболівальником у підтримці улюблених клубів і головної команди країни, національної збірної, а з початком повномасштабної російської агресії так само відчайдушно став на захист України. Виїзд рідних героїв на цей поєдинок організувала Українська асоціація футболу спільно з «Трибуною Героїв».

 

 

Станом на сьогодні «Трибуна Героїв» опікується родинами 179-ти загиблих представників ультрас-рухів з усієї України. УАФ вважає за честь долучитися до їхньої підтримки. Нам важливо пам’ятати про кожного з наших захисників і допомагати їхнім сім'ям. Сьогодні на матчі Україна — Мальта рідні загиблих на війні ультрас продовжать їхню справу, вболіваючи за українську збірну на стадіоні у Трнаві.

 

Також Українська асоціація футболу спільно з Благодійним фондом Олександра Усика, який є амбасадором національної збірної України, організувала виїзд на поєдинок Україна — Мальта близько 20-ти військових, які отримали поранення, захищаючи незалежність України. Ця поїздка наших воїнів на матч збірної є одним із заходів підтримки їхньої соціальної реабілітації, які реалізує УАФ у співпраці з фондом Олександра Усика.

Нагадаємо, що на контрольний матч Німеччина — Україна, який відбувся 12 червня в Бремені, УАФ запросила групу військових, які зараз у Німеччині проходять лікування від отриманих поранень.

 

 

Нагадаємо, що 12 травня, під час зустрічі Андрія Павелка зі співзасновником фонду «Трибуна Героїв» Тихоном Амосовим було досягнуто домовленості про спільну організацію виїздів родин загиблих воїнів на поєдинки національної збірної України. «Таким чином ми прагнемо віддати шану воїнам-футбольним фанам і зберегти особливий зв’язок їхніх сімей із футболом. Крім того, є ініціатива, яку буде винесено на розгляд Виконавчого комітету УАФ, — у наступному сезоні чемпіонату України спрямовувати кошти від надходжень за рішеннями дисциплінарних органів УАФ до фонду «Трибуна Героїв». Окремо погодили з Тихоном активне залучення дітей загиблих героїв до різних спортивних заходів УАФ. Для нас велика честь — бути частиною цієї світлої соціальної місії», — зазначив тоді Андрій Павелко.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
17.05.2024 17:00

Коли футболісти збірної України закінчують свої клубні справи в сезоні-2023/2024: графік

Учора головний тренер нашої національної команди Сергій Ребров оголоси...

17.05.2024 15:04

Вік-енд для легіонерів збірної України: фініш наших англійців, австрійця та португальця

Прийдешній ігровий клубний вік-енд для легіонерів національної команди...

16.05.2024 16:00

Купуй квитки на контрольний матч між національними збірними Молдови та України!

Стартував продаж квитків на контрольний матч Молдова — Україна,...

13.05.2024 16:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: гол Мудрика та результативні передачі Циганкова й Довбика

Минулого вік-енду у складах своїх клубів на поле виходило сім легіонер...

Підписатися на новини