Сергій Ребров: «Ми створювали достатньо моментів, могли забивати навіть більше»

Після матчу з командою Німеччини в Бремені на «Везерштадіоні», який завершився нічиєю — 3:3, головний тренер національної збірної України Сергій Ребров виступив на прес-конференції.

Питання по заявці на гру. З яких причин ви не включили до неї Буяльського, Кочергіна та Русина?

— Ми намагалися на кожну позицію створити конкуренцію. Випали ці гравці, але до них немає жодних питань із приводу тренувального процесу. Треба було вирішувати, але я впевнений, що вони все розуміють. Ці гравці готуватимуться до офіційних матчів.

Нічия (3:3) з Німеччиною це успіх, чи все-таки ми втратили перемогу?

— А ви запитайте себе, чи є успіхом зіграти — 3:3 з Німеччиною. Це неофіційна гра. Я вважаю, що ми створювали достатньо моментів, могли забивати навіть більше.

Заміни були плановими, чи ви визначалися з ними вже по ходу поєдинку?

— Кілька замін були плановими. Наприкінці ми залишили дві й використали їх під завісу матчу. Миколенко казав, що трохи відчуває коліно. У випадку з останніми двома замінами ми дивилися по ситуації на полі.

Головний тренер бундестіму ніяк не оцінив гру української збірної. Як би ви могли оцінити сьогоднішню команду? Які ваші емоції?

— Я вдячний гравцям, уболівальникам, які прийшли на стадіон, — ми відчували їхню підтримку, це було дуже важливо. Ми відчували підтримку ЗСУ. Ця гра була важливою для України, я дуже вдячний господарям. Для мене особисто це важливий матч, він перший. Я радий, що хлопці серйозно поставилися до гри. Я вважаю, що ми показали гідний результат.

Повторюся, це важливий матч для України. Ми всі вдячні Німеччині за підтримку нашої країни у війні з агресором, за цю зустріч.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
01.05.2024 11:15

Євро-2024. Кадри збірної України у відбірному турнірі: Олексій Гуцуляк

У відборі Євро-2024 півзахисник «Дніпра-1» Олексій Гуцуляк...

30.04.2024 16:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: Артем Довбик продовжує тягнути «Жирону» в чемпіонаті Іспанії

Минулого вік-енду у складах своїх клубів на поле виходило шість легіон...

Підписатися на новини