Андрій Павелко: «Найголовніше — вибудувати систему збірних. Я довіряю Сергію Реброву...»

Сьогодні, 7 червня у столичному Будинку футболу відбулося представлення нового головного тренера національної збірної України.

Головну команду країни очолив Сергій Ребров, до штабу якого на даний момент увійшли п’ять асистентів. Після презентації відбулася прес-конференція. 

Відповідаючи на запитання журналістів щодо завдань національної збірної України у відборі Євро-2024 та місця проведення домашніх матчів команди, Андрій Павелко сказав:

«Ми розуміємо, що у відборі Євро-2024 потрапили до дуже складної групи. Буде фантастично, якщо ми напряму вийдемо у фінальний турнір. Чекаємо на якісну гру команди, яку бачитимуть наші вболівальники. Хлопці робитимуть усе від них залежне, аби виконати завдання — пробитися на Євро. Переконаний, що наші гравці, як і наші воїни ЗСУ, які щодня показують усьому світу характер і мужність, виходитимуть на поєдинки впевненими у своїх силах і здібностях, аби викластися на повну.

Є певні критерії для тих стадіонів і країн, де проходитимуть наші домашні ігри. Зараз ми готуємося у Словаччині, ведемо перемовини про інші матчі з різними країнами. Ми розглядаємо Німеччину, Польщу, Австрію. Будемо розглядати всі можливості для нашої команди, наших уболівальників. Дуже багато питань, у тому числі й безпекових. Із кожною країною, з якою ми ведемо переговори, зараз відпрацьовуються питання. Трохи пізніше ми їх усі озвучимо.

Фото Павла Кубанова

У нас національна збірна, дуже хотілося б, щоб вона була на всіх фінальних турнірах — Євро-2024, ЧС-2026. Це головні завдання. Ми бачимо, яка зараз група, які попереду іспити в нашої команди. Найголовніше — вибудувати систему збірних. Тут я довіряю Сергію Реброву, аби він повністю проаналізував юнацькі, молодіжну збірні, щоб ми дали систему, яка працюватиме, щоб усі перебували в одній системі координат під орудою штабу національної команди. Я дякую Сергію Станіславовичу за те, що він береться за цю справу. Очікую, що за кілька років побачимо результати цієї роботи.

Хотів би подякувати нашим колегам із Німецького футбольного союзу за важливе рішення про проведення ювілейного матчу з нашою збірною. Зібрані із цього поєдинку кошти будуть перераховані на підтримку України. Дуже важливо, що своєю грою наша збірна допоможе наповнити стадіон у Бремені. Я впевнений, що стадіон буде повним, а гра буде важливою не лише інформаційно для тренерського штабу, а й загалом для України, адже такі матчі допомагають збирати гроші на ЗСУ та потреби нашої країни. Дякую нашим колегам із Німеччини, це дуже велика справа».

НОВИНИ ПО ТЕМІ
24.09.2024 20:47

Максим Таловєров допоміг ЛАСКу пробитися до 1/8 фіналу Кубку Австрії

У матчі 1/16 фіналу Кубку Австрії ЛАСК захисника збірної України Макси...

21.09.2024 20:34

Максим Таловєров допоміг своєму ЛАСКу здобути перемогу в матчі чемпіонату Австрії

У 7-му турі австрійської бундесліги ЛАСК захисника збірної України Мак...

20.09.2024 12:00

Вік-енд для легіонерів збірної України: домашні матчі чекають лише на Таловєрова, Сидорчука, Луніна та Довбика

Прийдешній ігровий клубний вік-енд для легіонерів збірної України, яки...

Підписатися на новини