Триває моніторинг українських футбольних клубів щодо рішень із ліцензування

Відбулося чергове засідання Комітету УАФ з атестування футбольних клубів.

Доцільно відзначити, що керівництво національної асоціації продовжує узагальнення інформації щодо поточного стану справ клубів Української Прем’єр-ліги в процесі допуску до змагань сезону-2023/2024.

Фото Павла Кубанова

Поки команди на футбольному полі виборюють найвищі місця чемпіонату України, аналогічний системний процес здійснюється й щодо клубів-претендентів на підвищення в класі — «Полісся», «Оболоні», «ЛНЗ», «Металурга», «Карпат», «Епіцентру». Такий підхід дає змогу детальніше вивчити позитивні та негативні тенденції всіх без винятку ФК, що стосуються дотримання вимог Регламенту з атестації футбольних клубів УПЛ з урахуванням факторів воєнного стану, та переконатися в тому, що ухвалені рішення будуть максимально обґрунтовані та позитивно вплинуть на ефективність подальшого формування кількісного та якісного складу учасників клубних змагань із футболу майбутнього сезону.

Фото Павла Кубанова

До того ж до відома було прийнято коментарі профільних комітетів УАФ щодо фінансових гарантій клубів на наступний сезон, а також щодо об’єктів інфраструктури, які ФК планують використовувати для проведення матчів першою командою впродовж сезону-2023/2024.

Фото Павла Кубанова

НОВИНИ ПО ТЕМІ
15.10.2020 17:00

Міжнародні аудитори відзначили системний підхід та своєчасне виконання УАФ вимог щодо ліцензування клубів

Українською асоціацією футболу успішно пройдено щорічний оглядовий ауд...

Підписатися на новини