Керівники УАФ ушанували пам’ять героїв-ліквідаторів наслідків Чорнобильської катастрофи

У Києві відбувся традиційний, 31-й за ліком турнір із футболу «Дзвони Чорнобиля», присвячений пам’яті жертв трагедії на Чорнобильській АЕС. У змаганнях узяли участь команди 2012 року народження.

Зокрема, участь у змаганнях, які проходили на Деснянському центральному стадіоні столиці за підтримки громадської організації «Здравобор», Деснянського районного центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх», голови Деснянської РДА Дмитра Ратнікова, управління у справах молоді та спорту Деснянської РДА, добровольчого формування ДФТГ 31 Деснянського району м. Києва та Української асоціації футболу, узяли шість команд: ФК «Чернігів», ФК «Чернігів-2», ФК «Троєщина», ФК «Троєщина-2», ФК «Зазим’є» та ФК «Вигурівщина».

Фото Оксани Борисенко

У підсумку переможцем турніру став ФК «Вигурівщина», а всі колективи отримали від керівників національної асоціації, перших віце-президентів УАФ Вадима Костюченка, Олексія Михайличенка та Олега Протасова кубки, медалі, м’ячі та солодкі подарунки.

Фото Оксани Борисенко

«Ми пам’ятаємо наших героїв-ліквідаторів наслідків Чорнобильської катастрофи, які ціною своїх життів урятували мільйони українців та всю нашу країну. Завдяки футболу та цьому турніру ми будемо щорічно віддавати шану цим великим людям. Хочу побажати нашим юним талантам, щоб у футбольного житті кожного з вас сталася своя велика перемога», — сказав Вадим Костюченко, який також передав присутнім вітання від президента УАФ, члена Виконкому УЄФА Андрія Павелка.

Фото Оксани Борисенко

«Мені приємно дивитися, як наші діти грають у футбол, незважаючи на всі труднощі, які випали на їхній юний вік. Я вдячний батькам і тренерам, які роблять усе, щоб наші діти мали повноцінне та насичене дитинство. Завдяки нашим Героям зі Збройних сил України ці діти мають змогу насолоджуватися улюбленою грою, а УАФ допомагає малечі в цьому», — звернувся до учасників змагань Олексій Михайличенко.

Фото Оксани Борисенко

Після завершення футбольного турніру очільники УАФ, почесні гості та представники команд поклали квіти до меморіального комплексу «Героям Чорнобиля».

НОВИНИ ПО ТЕМІ
13.04.2024 13:25

У Будинку футболу відбулися семінари арбітрів та асистентів арбітра

9 квітня в Будинку футболу відбувся семінар арбітрів та асистентів арб...

12.03.2024 12:00

Завершено навчальний курс за програмою С-ліцензії УЄФА

7 березня 2024 року в приміщенні УАФ відбувся заключний день за програ...

04.03.2024 19:38

У березні заплановано заходи Комітету арбітрів УАФ

Визначено дати заходів для українських арбітрів, які відбудуться найбл...

22.02.2024 16:00

Затверджено дату проведення звітно-виборної конференції Всеукраїнської асоціації жіночого футболу

Відбулося засідання президії Всеукраїнської асоціації жіночого футболу...

Підписатися на новини