Збірна України з FIFA — у топ-3 онлайн-кваліфікації FIFAe Nations Cup 2023

У п’ятницю, 14 квітня збірна України з FIFA стартувала в онлайн-кваліфікації чемпіонату світу з електронного футболу — FIFAe Nations Cup 2023.

Це другий етап відбору світової першості, ігрові серії якого проходять у форматі 2vs2 в симуляторі FIFA 23 на платформі PS5.

Олександр CIG Grishay Гришай та Андрій CIG ST92 Шакалов, які представляють збірну України на цих змаганнях, розпочали ігровий день із поразки від команди Сербії — 1:2.

У наступному поєдинку українці сенсаційно обіграли фаворитів групи. Один забитий м’яч допоміг синьо-жовтим здолати опір збірної Туреччини (1:0).

Попри поразку від Польщі за гідної гри (2:3), збірна України в кожному наступному поєдинку набирала очки. Наші кіберфутболісти перемогли Угорщину (3:2), зіграли внічию з командами Боснії та Герцеговини (3:3) і Хорватії (2:2), а наприкінці ігрового дня не залишили шансів збірній Латвії (3:0).

Таким чином, перший день онлайн-кваліфікації українська команда з 11-ма очками завершила на третій позиції у групі B.

 

Уже 15 квітня відбудуться матчі-відповіді онлайн-кваліфікації FIFAe Nations Cup 2023. Нагадаємо, перші чотири команди групи вийдуть до верхньої сітки плей-оф, п’ята та шоста збірні матимуть шанс позмагатися в матчах на виліт нижньої сітки. Дві ж найгірші за показниками команди групи завершать свої виступи в онлайн-кваліфікації.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
22.11.2022 14:33

Завершилася реєстрація на відбір до національної збірної України з електронного футболу

У понеділок, 21 листопада, завершилася реєстрація на відбір до лав нац...

22.05.2021 12:26

Збірна України з кіберфутболу не зуміла пробитися на FIFAe Nations Cup 2021

Збірна України з кіберфутболу завершила свої виступи у кваліфікаційном...

Підписатися на новини