Перша ліга. Контрольні матчі «Епіцентру», втрати «Буковини», кадрові призначення тернопільської «Ниви»

Переважна більшість клубів після повернення з відпустки завершує відновлювальні збори, а вже наступного тижня надійде черга ігрової практики — контрольних поєдинків, де матимуть нагоду проявити себе потенційні новобранці.

Утім, претендент на підвищення в класі, черкаський «ЛНЗ», встиг провести вже чотири спаринги, зокрема в крайньому розгромив одного з фаворитів першого дивізіону, «Оболонь», — 3:0. Дублем відзначився Іван Тищенко.

Два контрольні матчі провели футболісти «Епіцентру», які на лютневому зборі дислокуються в Києві. Спочатку подоляни взяли гору над «Штурмом» (Іванків) — 2:1, а потім обмінялися голами з друголіговою «Нивою» (Бузова) — 1:1. Тренерський штаб розраховує на новачка — Євгена Обермана, який добре себе зарекомендував у друголіговому «Mункачі». Вирішили змінити прописку Тарас Горілий, Кирило Костенко та Ростислав Mорозов.

«Буковина» в першому цьогорічному спарингу здолала опір свого молодіжного складу — 3:0. У Чернівцях більше не розраховують на Семена Даценка, Євгенія Чепурненка, Віталія Чеботарьова, Андрія Королянчука, Mиколу Павлюка, Ігоря Кошмана, Андрія Шишигіна, Олександра Жумигу та Mикиту Комісара.

Футболісти івано-франківського «Прикарпаття» в першому спарингу забили у ворота аматорів з «Агрону», що з Тернопільщини, шість м’ячів, пропустивши лише один. Контракти з іванофранківцями підписали Сергій Швець із «ЛНЗ», Дмитро Шинкаренко з «Гірника-Спорту», Гліб Попчук («Кривбас») та Юрій Радульський («Прикарпаття-Тепловик»).

Гравцям тернопільської «Ниви» після їхнього повернення з відпустки повідомили, що спортивний директор клубу Сергій Задорожний і надалі одночасно виконуватиме обов’язки головного тренера. У нього з’явився новий помічник — Сергій Атласюк, який свого часу був асистентом Остапа Маркевича в «Маріуполі». Є вже й перший зимовий новобранець — 23-річний нападник Дмитро Галадей, який тішив результативністю в першості Тернопільської області.

 А запорізький «Металург» перший етап підготовки проводить удома. Лави металургів поповнив Сулейман Сейтхалілов із «Гірника-Спорту».

НОВИНИ ПО ТЕМІ
21.04.2024 16:01

Перша ліга. «Інгулець» здолав «Карпати», а «Металург» продовжує падіння

У 5-му турі в епіцентрі уваги були два поєдинки в чемпіонській групі,...

14.04.2024 17:01

Перша ліга. Вагомі заявки «Карпат» та «Інгульця», чергова невдача «Металурга»

Суперництво в першій лізі виходить на фінішну пряму. У четвертому турі...

07.04.2024 15:37

Перша ліга. «Карпати» здобувають вольову звитягу, а результативний «Хуст» — уже не аутсайдер

Після третього туру в «чемпіонській» групі першої ліги заг...

31.03.2024 14:31

Перша ліга. Перемоги «Карпат» і «Лівого берега», осічка «Інгульця» та камбек «Хуста»

Відбулися поєдинки другого туру весняної частини чемпіонату України се...

Підписатися на новини