Олександр Шовковський: «У моєму житті завжди є дві команди»

Асистент головного тренера національної команди Олександр Шовковський, в якого закінчилася трудова угода з УАФ, подякував асоціації футболу за чотирирічну співпрацю та висловив готовність допомогти збірній України в майбутньому.

«Моя головна подяка президенту УАФ Андрію Павелку за те, що свого часу повірив у мене, рекомендувавши до тренерського штабу національної команди, — зазначає Шовковський, — у моєму серці впродовж усього життя є дві команди — національна збірна та київське «Динамо». Нині я обрав шлях свого особистого тренерського вдосконалення, прийнявши пропозицію рідного клубу. Сьогодні я рухаюся далі і водночас готовий у будь-який момент повернутися до роботи у тренерському штабі головної команди, суміщаючи її з клубними обов’язками, якщо буде таке запрошення від УАФ чи нового наставника збірної. Бажаю національній команді нових видатних звершень! Я не кажу збірній «Прощавай», а лише «До побачення». Слава Україні! Слава нації! Слава ЗСУ!»

Українська асоціація футболу вдячна Олександру Шовковському за професіоналізм та відданість інтересам національної команди. Бажаємо Олександрові успіху у клубній роботі та нових звершень у кар’єрі тренера.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
02.03.2022 12:12

Олександр Шовковський: «Перемога все одно буде за нами, адже зло пожирає само себе»

Колишній голкіпер київського «Динамо» та збірної Укра...

11.08.2019 19:05

Українські вболівальники поспілкувалися з Олександром Шовковським у рамках проекту «Зірковий гість»

11 серпня в київському торговельно-розважальному комплексі Lavina Mall...

01.08.2019 14:01

Олександр Шовковський — зірковий гість у «LAVINA MALL»

За доброю цьогорічною традицією Українська асоціація футболу та ТРЦ &l...

Підписатися на новини