Андрій Павелко: «Мирний заклик Володимира Зеленського до футбольного співтовариства мають побачити й почути по всьому світу»

Президент Української асоціації футболу, член Виконкому УЄФА Андрій Павелко на своїй сторінці у ФБ закликав уболівальників, футболістів, тренерів і всіх представників футбольної спільноти нашої країни і світу поширювати відео мирної ініціативи Президента України Володимира Зеленського.

Це звернення, на жаль, сьогодні не буде продемонстровано перед матчем фіналу ЧС-2022 Аргентина — Франція в Катарі. Але його можна поширити й переглянути на мільйонах і мільярдах екранів гаджетів по всьому світу.

«Сьогодні весь світ стежитиме за футбольними новинами з Катару. Погляди мільйонів і мільярдів людей мінімум 90 хвилин буде прикуто до матчу, що визначить чемпіона світу-2022. Але протягом часу, що залишається до поєдинку, я закликаю українську футбольну родину та всю футбольну спільноту світу, звертаюся до кожного футболіста, тренера, арбітра, уболівальника, усіх наших західних друзів та партнерів, кожного, хто любить футбол і всім серцем уболіває за Україну, — підтримуйте й поширюйте звернення Президента України Володимира Зеленського! 

Це звернення якщо не з екранів стадіону в Катарі, то будь-що сьогодні прозвучить на весь світ — з екранів гаджетів мільйонів та мільярдів людей! Це заклик до миру й підтримки Global Peace Formula Summit, який ініційовано Володимиром Зеленським.

Як підкреслив президент, кожен батько у світі хотів би взяти свого сина на футбольний матч, у той час як кожна мати мріє, щоб її син повернувся з війни. Щоб було так і щоб українські матері чекали своїх синів із футбольних матчів, а не з війни, потрібно, аби голос нашої держави звучав далеко за межами Катару. Вірю, що кожен українець і кожен друг України сьогодні в соціальних мережах стане в живий ланцюг донесення заклику Володимира Зеленського та нашої країни про мир до всього світу. Долучайтеся!

Слава Україні!»

НОВИНИ ПО ТЕМІ
29.07.2022 17:03

У День Української Державності на Хмельниччині відкрили реконструйований стадіон

Проєкт у Кам’янець-Подільському було реалізовано в рамках програ...

Підписатися на новини