Перша ліга. Після другої поразки від «Епіцентру» в «Карпат» можуть виникнути проблеми з підвищенням у класі

Відбулися поєдинки 12-го туру чемпіонату України серед команд першої ліги.

Продовжують розчаровувати своїх уболівальників футболісти львівських «Карпат», які в поєдинках із сусідами по турнірній таблиці не демонструють уміння зіграти через «не можу» й досягти потрібного результату. От і в протистоянні в Дунаївцях підопічні Андрія Тлумака, беручи до уваги домашню поразку від «Епіцентру» в першому колі, уже не мали права на осічку. Ішлося про «золоті» очки, які будуть враховуватися в головному фіналі, адже галичани й подоляни вже гарантували собі місце в чільному квартеті групи «А».

До перерви гості були пасивні, чим і скористалися підопічні Сергія Нагорняка: на 38-й хвилині до атаки підключився стопер Євген Шевченко, який вивів господарів уперед — 1:0.

У другому таймі львів’яни додали обертів, їхня територіальна перевага сумнівів не викликала, проте врятуватися від поразки їм не вдалося. І тепер, щоб наступної весни в них ще зберігалися бодай якісь шанси на підвищення в класі, їм треба в останніх матчах у листопаді обов'язково перемагати «Прикарпаття» та «Полісся».

А в групі «Б» важливим для розподілу місць у чільному квартеті був поєдинок у Кременчуці між «Кременем» і «Полтавою». І його підсумковий рахунок не повинен вводити в оману. Господарі впевнено диктували умови та вели — 4:1, дубль в активі Дениса Галати. «Містяни» активізувалися лише на останніх хвилинах і зусиллями Євгена Стрельцова та Андрія Савенкова звели перевагу «Кременя» до мінімуму. 4:3. Аби досягти більшого, їм забракло часу.

Результати матчів і таблиці першої ліги

НОВИНИ ПО ТЕМІ
22.09.2024 18:34

Перша ліга. Нестримний «Агробізнес» і вольовий ФК «ЮКСА»

Після 8-го туру в першій лізі визначилися головні претенденти на підви...

12.09.2024 18:00

Перша ліга. «Агробізнес» продовжує своє свято, а «Вікторія» залишається прихованим лідером

У 6-му турі першої ліги дебютну перемогу записав до свого активу &laqu...

07.09.2024 20:18

Перша ліга. Заявка «Епіцентру», безвиграшна серія «Металіста 1925», фіаско «Хуста»

У 5-му турі першої ліги визначальними були кілька матчів, які на фініш...

Підписатися на новини