Дмитро Кубряк працюватиме на матчі чемпіонату України серед команд U-19 «Зоря» — «Металіст»

Рішенням Комітету арбітрів УАФ Дмитро Кубряк повернувся до лав арбітрів першої ліги ПФЛ. Наразі одесит отримав призначення на матч чемпіонату України серед команд U-19 «Зоря» — «Металіст», який відбудеться у Віті-Литовській 4 листопада.

Нагадаємо, Дмитро Кубряк був у числі добровольців, які наприкінці березня зголосилися поїхати в оточений Маріуполь. Як медик Дмитро допомагав пораненим воїнам, що перебували в укритті на «Азовсталі». У квітні нейрохірург разом із захисниками Маріуполя потрапив у полон, де пробув близько п'яти місяців. 

Під час недавньої зустрічі з президентом УАФ, членом Виконкому УЄФА Андрієм Павелком Дмитро Кубряк зізнався, що на власному досвіді переконався, наскільки цінним для футбольної спільноти й України загалом є кожен українець. «На відміну від наших ворогів, які постійно повторюють, що своїх не кидають, але на практиці вважають співвітчизників гарматним м’ясом, для України кожен її громадянин є найвищою цінністю. Під час перебування в полоні я відчував цю підтримку щодня, щохвилини, і це додавало сил і допомогло пережити неволю», — поділився емоціями Дмитро. 

Своєю чергою Андрій Павелко подякував Дмитрові за хоробрість, патріотизм та приклад, який надихатиме багатьох українців. «Дякую Дмитру за характер, хоробрість і патріотизм, які він проявляв навіть перед загрозою його життю! Я особисто й уся наша команда вірили, що вдасться звільнити нашого побратима, і завдяки нашим воїнам, Президенту України, командуванню збройних сил це вдалося, за що всім їм дуже вдячний. Упевнений, що після відновлення Дмитро успішно продовжить кар’єру арбітра в Україні, а із часом, вірю, зможе працювати й на міжнародних матчах», — зазначив під час тієї зустрічі в Будинку футболу Андрій Павелко.  

НОВИНИ ПО ТЕМІ
13.04.2024 13:25

У Будинку футболу відбулися семінари арбітрів та асистентів арбітра

9 квітня в Будинку футболу відбувся семінар арбітрів та асистентів арб...

20.03.2024 14:43

Навчально-методичний семінар арбітрів футзалу під егідою ФІФА відбувся у Львові

У Львові від 17-го до 20 березня проходив триденний навчально-методичн...

04.03.2024 19:38

У березні заплановано заходи Комітету арбітрів УАФ

Визначено дати заходів для українських арбітрів, які відбудуться найбл...

23.10.2023 12:43

Представники України працюватимуть на матчах основного раунду Ліги чемпіонів із футзалу

Два українці отримали призначення на матчі основного раунду Ліги чемпі...

Підписатися на новини