«Усі захочуть проявити себе на Євро, адже це — вітрина». Гравці молодіжної збірної України — про майбутнє Євро-2023 (U-21)

За підсумками жеребкування фінальної частини Євро-2023 (U-21) молодіжна збірна України потрапила до групи B. У цьому квартеті синьо-жовті зіграють із господарем турніру, командою Румунії, а також збірними Іспанії та Хорватії.

Про перспективи на груповій стадії змагань підопічні Руслана Ротаня розповіли офіційному сайту УАФ.

Анатолій Трубін

(гравець молодіжної збірної України)

«Група в нас дуже сильна. На вихід до плей-офф претендуватимуть усі команди, тому на нас чекає цікава й інтригуюча боротьба. Усі захочуть проявити себе на Євро, адже це —  вітрина молодіжного футболу. Можу точно сказати, що збірна України зробить усе, аби порадувати своїх співвітчизників».

Олексій Сич

(гравець молодіжної збірної України)

«Суперники в нас хороші. У таких змаганнях апріорі слабких опонентів не буває, тож буде нелегко. Але збірна України їде не відбувати номер, а досягати результату. Цікаво буде позмагатися з Іспанією, Румунією та Хорватією».

Володимир Бражко

(гравець молодіжної збірної України)

«На чемпіонаті Європи збираються найкращі збірні континенту. Звичайно, що прохідних матчів на турнірі не буде, потрібно буде викладатися на повну. Наша команда прагнутиме перемогти в кожному поєдинку свого квартету, щоб порадувати всіх українців. Важливо вірити у свої сили».

Георгій Судаков

(гравець молодіжної збірної України)

«Жеребкування могло бути й гіршим, і кращим, але я радий, що з другого кошика нам випала Румунія. Хорватія — не подарунок, а Іспанія вважатиметься фаворитом нашої групи. Проте вважаю, що суперники в нас приблизно одного рівня, з усіма можна грати й перемагати. Думаю, нам до снаги посісти перше місце у групі, але це за умови, що нам вдасться показати свій найкращий футбол».

Євро-2023 (U-21). Календар фінального турніру

НОВИНИ ПО ТЕМІ
08.07.2023 21:29

Євро-2023 (U-21): табло фінального турніру

Із 21 червня до 8 липня в Румунії та Грузії проходив фінальний турнір&...

08.07.2023 21:27

Збірна Англії перемогла у фіналі Євро-2023 (U-21) команду Іспанії й утретє виграла турнір

Сьогодні у грузинському місті Батумі на «Аджарабет-Арені»...

07.07.2023 17:00

Євро-2023 (U-21). Молодіжна збірна України у фінальному турнірі: усі матчі, кадровий потенціал

На початку липня 2023 року молодіжна збірна України вдруге в історії с...

Підписатися на новини