Після понад п'ятирічної перерви футбол повернувся на реконструйований стадіон «Авангард» у Рівному

Матч 5-го туру чемпіонату Vbet Ліги «Верес» «Рух» відбувся на стадіоні «Авангард» у Рівному. Це перший поєдинок червоно-чорних на домашній арені після понад п'ятирічної перерви, пов'язаної з реконструкцією, яка продовжилася навіть після початку повномасштабної війни.

Зараз оновлений «Авангард» — сучасна спортивна арена з гібридним газоном, автоматичним поливом і підігрівом, із найсучаснішою системою освітлення. Сьогодні він є одним із найцікавіших за своєю архітектурою, дизайном і функціональністю стадіоном України. Відзначимо, що перший етап реконструкції відбувся в межах державної програми Президента України «Велике будівництво».

Поєдинок у Рівному, який завершився внічию — 2:2, дозволив розширити географію проведення матчів чемпіонату УПЛ сезону-2022/2023 ще на один регіон.

Фото прес-служби УАФ

«Разом із першим віце-президентом УАФ Анатолієм Демяненком, президентом «Вересу» Іваном Надєїним, керівником обласної асоціації футболу Олексієм Хахльовим і виконавчим директором УПЛ Євгеном Диким ознайомилися з інфраструктурою «Авангарду».

Кожен квадратний метр і кожна деталь тут говорять про душу, вкладену керівництвом клубу, та про мрію тисяч уболівальників про майбутні перемоги й досягнення улюбленої команди. Комфортні роздягальні, кімнати арбітрів, адміністративні приміщення, трибуни — усе дуже затишне й надихаюче.

Фото прес-служби УАФ

Також завітали на територію бази клубу, будівництво якої ще триває. Завдяки таким самовідданим людям, як керівники «Вересу», голова обласної військової адміністрації Віталій Коваль, мер Рівного Олександр Третяк, керівники обласної асоціації, футбол в Україні, попри війну, продовжує активно розвиватися. Тому будуть зростати нові таланти й будуть нові великі перемоги!» — зазначив президент УАФ, член Виконкому УЄФА Андрій Павелко.

НОВИНИ ПО ТЕМІ
01.05.2024 17:31

Vbet Ліга. «Динамо» й «Шахтар» перемогли в перенесених матчах 5-го та 12-го турів

Сьогодні, 1 травня відбулися перенесені поєдинки 5-го та 12-го турів ч...

29.04.2024 20:05

Vbet Ліга. «Полісся» на власному полі обіграло «Ворсклу»

Сьогодні, 29 квітня відбувся заключний поєдинок 26-го туру чемпіонату...

28.04.2024 20:26

Vbet Ліга. «Кривбас» на власному полі розгромив «Металіст 1925»

Сьогодні, 28 квітня відбулися ще три поєдинки 26-го туру чемпіонату Ук...

22.04.2024 20:05

Vbet Ліга. «Шахтар» здобув вольову перемогу над «Зорею»

Сьогодні, 22 квітня відбулися заключні три поєдинки 25-го туру чемпіон...

Підписатися на новини