Збірна України з пляжного футболу в другому товариському матчі не змогла взяти реванш у Японії

Сьогодні в Акасі збірна України з пляжного футболу провела свій другий товариський матч із національною командою Японії. 

Учора в першому спарингу підопічні Миколи Костенка за рівноі боротьби поступилися з рахунком 2:4. Сьогодні на тому ж майданчику Okura Beach Park в Акасі японці, які є четвертою командою світового рейтингу (Україна — на 17-му місці), розпочали набагато потужніше.   

Уже на 5-й хвилині рахунок був 3:0 на їхню користь. Спочатку Озу Морейра скористався грубою помилкою українців у захисті, потім Такуя Акагума після класної комбінації розстріляв фактично порожні ворота і, нарешті, Морінорі Окуяма реалізував стандарт. До честі синьо-жовтих, вони оговталися після такого нокдауну, і на 8-й хвилині Дмитро Войтенко замкнув флангову передачу, дещо скоротивши відставання, — 1:3.   

У другій 12-хвилинці суперники довгий час грали на контркурсах, але практично без гострих моментів. Однак на 21-й хвилині Андрій Пашко вдало вибрав позицію біля дальньої стійки й зумів переграти кіпера господарів, звівши їхню перевагу до одного м'яча. 

На початку третього періоду нашим суперникам вдалася зразкова комбінація, і Такуя Акагума ударом головою оформив дубль. Під завісу матчу команди порадували глядачів на трибунах, серед яких було чимало й українців, видовищними голами ножицями. Спочатку той самий Акагума записав на свій рахунок хет-трик, а потім Дмитро Войтенко відзначився дублем. Підсумок же поєдинку підбив Танакі Єсато, який закотив м'яч у порожні ворота синьо-жовтих.

Отже, 3:6 — друга поразка збірної України.

Товариський матч національних збірних із пляжного футболу

Японія — Україна — 6:3

Голи: Озу Морейра (2), Акагума (4, 27, 33), Окуяма (5), Єсато (34) — Войтенко (8, 33), Пашко (21).

Україна: Неруш, Коваленко, Корнійчук, Войток, Медвідь, Войтенко, Заворотний, Пашко, Левченко, Вербицький, Борсук, Щитник.

Таким чином, збірна України з пляжного футболу завершила майже тижневий навчально-тренувальний збір в Японії, який вона проводила на запрошення місцевої національної асоціації футболу, і повертається додому.  

НОВИНИ ПО ТЕМІ
14.03.2024 12:00

Збірна України з пляжного футболу перебуває в топ-20 світового рейтингу

Всесвітня організація пляжного футболу (BSWW) оновила рейтинг чоловічи...

23.12.2023 16:41

Визначилися найкращі гравці українського чоловічого та жіночого пляжного футболу у 2023 році

Асоціація пляжного футболу України визначила трійки найкращих грав...

14.12.2023 17:15

Визначено найкращого гравця пляжного футболу України 2023 року

За підсумками сезону Асоціація пляжного футболу України визначила...

12.12.2023 15:01

2023: підсумки року для чоловічої збірної України з пляжного футболу

2023 року чоловіча збірна України з пляжного футболу взяла участь у кі...

Підписатися на новини