Новини з табору збірної України: приїзд легіонерів та перше тренування у Глазго

Сьогодні синьо-жовті прибули до Глазго. Як і було заплановано, українці вилетіли чартерним рейсом із Варшави об 11.00 і через три години були в пункті призначення.

У командному автобусі, що стояв просто на злітно-посадковій смузі, на партнерів уже чекав Роман Яремчук, який прилетів до Глазго трохи раніше. Одразу з аеропорту збірники вирушили до готелю Crowne Plaza. Вже там до національної команди приєдналася решта легіонерів. Після спільного обіду хлопці вирушили відпочивати перед вечірнім тренуванням.

Фото Олександра Гливинського

Перше заняття на шотландській землі відбулося на полі стадіону Firhill, що є домівкою для клубу місцевого Чемпіоншипу Partick Thistle. На цьому полі синьо-жовті вже якось тренувалися — трохи більше року тому, у день гри 1/8 фіналу Євро-2020 проти Швеції.

Фото Олександра Гливинського

Затишний стадіон із якісним трав’яним покриттям чудово підійшов для роботи збірників, які сьогодні працювали майже в повному складі. Колективні ігрові серії пропустили три гравці, які вчора зіграли за свої клуби.

Фото Олександра Гливинського

Роман Яремчук і Тарас Качараба сьогодні мали лише відновлювальну пробіжку навколо поля. А от Віталій Миколенко, який провів учора цілий матч за «Евертон», отримав незначне ушкодження і лікарі вирішили, що йому краще сьогодні відпочити. Вже завтра медичний штаб команди зробить обстеження оборонця й визначить стан його готовності до участі в завтрашньому передматчевому тренуванні.

Фото Олександра Гливинського

Офіційний тренінг синьо-жовтих на «Хемпдені» розпочнеться о 18.30 за місцевим часом.  За півгодини до цього головний тренер збірної Олександр Петраков та її капітан Андрій Ярмоленко зустрінуться з представниками мас-медіа в конференц-залі арени.

Фото Олександра Гливинського

Склад збірної України

Воротарі: Дмитро Різник («Ворскла» Полтава), Андрій Лунін («Реал» Мадрид, Іспанія), Анатолій Трубін («Шахтар» Донецьк), Євген Волинець («Колос» Ковалівка).

Захисники: Олександр Караваєв, Олександр Тимчик, Ілля Забарний (усі — «Динамо» Київ), Микола Матвієнко, Сергій Кривцов, Валерій Бондар, Богдан Михайліченко (всі — «Шахтар» Донецьк), Віталій Миколенко («Евертон», Англія), Тарас Качараба («Славія», Чехія).

Півзахисники: Тарас Степаненко, Михайло Мудрик, Олександр Зубков (усі — «Шахтар» Донецьк), Сергій Сидорчук, Віктор Циганков (обидва — «Динамо» Київ), Олександр Піхальонок (СК «Дніпро-1» Дніпро), Андрій Ярмоленко («Аль-Айн», ОАЕ), Руслан Маліновський («Аталанта», Італія), Віктор Коваленко («Спеція», Італія), Данило Ігнатенко («Бордо», Франція).

Нападники: Роман Яремчук («Брюгге», Бельгія), Артем Довбик (СК «Дніпро-1» Дніпро).

Резерв: Артем Бєсєдін («Динамо» Київ), Олексій Гуцуляк, Едуард Сарапій (обидва — СК «Дніпро-1» Дніпро), Єгор Назарина («Зоря» Луганськ).

Олександр Гливинський, прес-секретар національної збірної України

НОВИНИ ПО ТЕМІ
04.04.2024 11:00

Рейтинг ФІФА. Національна збірна України піднялася на 22-ге місце

ФІФА оновила рейтинг національних збірних, в якому Україна п...

26.03.2024 22:52

Ліга націй-2024/2025. Суперник збірної України переграв команду Олександра Петракова

Суперник збірної України у групі В1 розіграшу Ліги націй сезону-2024/2...

25.03.2024 22:00

Ліга націй-2024/2025. Суперник збірної України поступився в контрольному матчі

Суперник збірної України у групі В1 розіграшу Ліги націй сезону-2024/2...

22.03.2024 23:44

Ліга націй-2024/2025. Суперники збірної України зіграли товариські поєдинки

Суперники збірної України у групі В1 розіграшу Ліги націй сезону-2024/...

Підписатися на новини