Друга ліга. Бенефіс братів-близнюків із «Хуста», лідерство бузівської «Ниви»

2-й тур у другій лізі пройшов під диктовку господарів. У Хусті в матчі з дублерами запорізького «Mеталургу» феєрили брати-близнюки Луціви. Петро оформив дубль і зробив найвагоміший внесок у крупну звитягу господарів. Не пішов із поля без свого гола й Василь. Лави закарпатців захищають кілька гравців із досвідом виступів в еліті й першому дивізіоні, і вони без особливих зусиль декласували гостей — 4:0.

Тепер в активі Петра Луціва три забиті м’ячі, і він лідирує в гонці бомбардирів разом з Іваном Сомовим із бузівської «Ниви». Саме Сомов закріпив влучним ударом перемогу своєї команди над клубом «Реал Фарма» — 2:0. До речі, діями одеситів у цьому протистоянні керував новий головний тренер Юрій Куліш, що раніше очолював херсонський «Кристал».

Доволі неочікувано закінчився поєдинок між «Чайкою» та вінницькою «Нивою». Підопічні Дениса Хомутова були настирливими в дебюті й уже на 9-й хвилині вигравали — 2:0 після пострілів Дениса Ндукви та Олександра Гуськова. Подоляни так і не зуміли оговтатися, а коли на початку другого тайму м’яч опинився в сітці їхніх воріт утретє, узагалі викинули білий прапор.

Завершився 2-й тур сьогоднішнім матчем між ФК «Васт» та «Звягелем». У випадку перемоги миколаївців вони за додатковими показниками очолили б таблицю. Але все закінчилося підписанням мирної угоди, і найбільше цьому зраділи футболісти бузівської «Ниви», які завдяки втратам конкурентів захопили лідерство.

Результати матчів і таблиця другої ліги

НОВИНИ ПО ТЕМІ
17.04.2024 16:55

Друга ліга. «ЮКСА», «Дружба» та «Чайка» перемагають, а «Звягель» зміцнює тренерську ланку

Відбулися поєдинки 24-го туру чемпіонату України серед команд другої л...

13.04.2024 12:00

Друга ліга. ФК «ЮКСА» не скористався нагодою відірватися від переслідувачів

Відбулися поєдинки 23-го туру чемпіонату України серед команд другої л...

07.04.2024 17:43

Друга ліга. Аргументи ФК «ЮКСА» у Звягелі виявилися вагомішими

У 22-му турі чемпіонату другої ліги сьогодні в епіцентрі уваги були ві...

31.03.2024 16:01

Друга ліга. «Чайка» перервала переможну серію «Звягеля»

Відбулися поєдинки 21-го туру чемпіонату України серед команд другої л...

Підписатися на новини